” Lara macam mummy, Lyla macam daddy.. ” – Netizen

Awal Ashaari Kongsi Gambar Lara Alana Sedang Meriba Adiknya, Lyla Amina. Comelnya Dua Beradik Ini. Peminat Samakan Wajah Lara Macam Scha Al Yahya, Lyla Pula Macam Awal !!

Umum sedia maklum bahawa pasangan selebriti Scha Al Yahya dan Awal Ashaari baru sahaja menimang cahaya mata kedua iaitu Lyla Amina yang dilahirkan pada bulan Februari lalu. Lyla kini berusia 4 bulan. Selain Lyla, Awal dan Scha mempunyai seorang anak bernama Lara Alana.

Meninjau ke laman Instagram milik Lara, telah dikongsikan gambar Lara bersama Lyla. Lara dilihat sedang mendukung Lyla. Kedua-duanya tersenyum lebar ketika gambar mereka berdua dirakam. Menerusi kapsyen yang ditulis, Lana mengatakan bahawa dia bersama dengan adiknya, Lyla.

Lara ada bertanya kepada peminatnya samada Lyla menyerupai Lara atau Lara menyerupai Lyla. Ini kerana ketika baru dilahirkan, wajah Lyla yang nampak begitu seiras dan saling tidak tump4h dengan wajah Lara ketika Lara masih kecil sehinggakan peminat merasakan mereka melihat Lara waktu masih bayi.

Wajah terkini Lyla telah berubah daripada menyerupai wajah Lara kepada menyerupai wajah Awal. Ada peminat yang berselor0h mengatakan seperti melihat Lara mendukung Awal kerana wajah Lyla yang sangat mirip dengan Awal.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata peminat mengatakan Lara sangat menyerupai wajah Scha, manakala Lyla pula sangat menyerupai wajah Awal. Antara komen-komen mereka :

“ Not at all.. She looks like your daddy.. She look like daddy lah lara.. Lila.. senyuman dia sama mcm daddy.. Are u hug your daddy ?.. Twin sister.. Identical.. love u both sisters.. “

“ She looks like daddy.. U look like mummy.. Lara pangku daddy ke tu ?.. Comel nyaa dua beradik nie.. Oh my God both of u a cute as a button.. “

“ Mana rambut depan tuh lyla ?.. Hahha.. Cute je.. Cm rmbut anak anty dulu.. Tang depan takde rambut.. Muka macam kembar.. She’s really resembles your dad lara.. ”

“ Alolololo peyot tu.. yg kecik ni mcm daddy.. Kakak Lara mcm mummy.. Wahh adik lyla.. Rambut mcm kung fu shaolin ye.. copy paste.. Awal and scha junior.. “

“ Comel lylaaminaa.. Kakak muka scha.. adik muka awal lah.. so cute.. mcm kembar je aunty tgk.. She look like u cause u come out first.. Scha dukung awal hahaha.. “

“ Awk tengah riba daddy awk ke.. Hahaha sama sangat la syg oii muka lila ngn daddy.. Muka lara pun sama dgn daddy jgk.. Cuma lila mcm photostat sama 100%.. Tp dua2 comel sangat3.. “

” Gendutnya.. alah adik botak lg huhu.. I cari scha tak jumpa la jumpa awal je.. mcm twin pl.. seiras.. dua2 cantek dan comel… Manisnya senyum.. “

Wajah bayi umumnya akan selalu berubah-berubah sekitar setahun sehingga ke dua tahun kehidupannya sehingga sukar untuk melihat sama ada mirip ayah atau ibunya. Begitu juga wajah Lyla. Semakin Lyla membesar pastinya wajahnya akan berubah-ubah, yang penting Lyla membesar dengan sihat dan kuat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..