” Comelnya Alyssa, cantik macam mommy dia.. ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Kedua Niena Baharun, Alyssa Marissa Buat Ramai Ger4m. Comelnya Dengan Senyuman, Walaupun Tak Ada Gigi. C0py Paste Muka Mommy Sangat !!

Alyssa Marissa merupakan anak kedua pelakon, Datin Amaniena binti Kamarul Baharun atau Niena Baharun bersama pasangannya, Dato’ Aliff Firdaus. Alyssa dilahirkan pada bulan Oktober tahun lalu dan kini sudah berusia 7 bulan.

Meninjau ke akaun Instagram, Niena ada memuatnaik gambar terbaru anaknya itu. Gambar tersebut memaparkan wajah Alyssa yang sedang tersenyum. Alahai, comel sangat Alyssa dengan senyuman manisnya itu.

Ada yang menyatakan wajah Alyssa semakin seiras seperti abangnya, Adiel Mikael. Ada juga menyatakan wajah Alyssa banyak mengikut wajah cantik Niena. Kalau mommynya cantik, pasti anaknya juga cantik.

Perkongsian ini telah menerima lebih 8 ribu likes dan 47 komen buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Wajah Alyssa juga nampak semakin bulat dengan pipinya yang gebu. Alahai, siapa tak ger4m kan dengan Alyssa ni.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ramai netizen yang ger4m melihat wajah comel Alyssa. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” So cute & adoreable, comel sangat dohhh.. Senyuman dia tuu ger4mlah tengok.. comelnya anak dar4 niena ni.. “

” MasyaAllah comelllnyaa anok datin anok datin niena.. Senyuman itu indah sekali .. Tomey nya c0py paste muka abg dia.. “

” Subahanallah maha suci Allah yang maha sempurna.. Sebijik abg dia la.. Bibir sama dengan Abg Adiel.. ger4m tengok.. “

” Eeyyy comel nyaa Alyssa nii ger4m laa dekat awakk.. Bulu mata tuuu, GEREY kuhh.. Halah halah cutenya dia sengih.. “

” Comelnya.. alyssa marissa_.. semoga .. sihat selalu.. cantik macam.. mommy dia.. kak niena baharun.. so cute.. “

” Alhamdulillah . cerianya dia ni… assalamualikum Alyssa.. sihat walafiat hendaknya.. insya-Allah.. carbon c0py your husband.. “

” MasyaAllah lucu nya alyssa.. Alyssa memang comel.. pandai nye dia, cuteenya senyum senyum tu.. “

Kedua-dua anak Niena comel-comel belaka dan putih gebu seperti ibu mereka. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Alyssa Marissa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah di dunia serta di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Niena Baharun

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..