” Aww cute reaction Adiel, dia buat tak hairan je haha.. ” – Netizen

Datin Niena Baharun Kongsi Video Gelagat Anak Sulungnya, Adiel Mikael Ketika Diperkenalkan Kepada Adiknya Buat Pertama Kali. Alahai Boleh Pulak Dia Buat Tak Tahu Dan M4lu-M4lu. Comel Sangat Abang Long Ni !!

Tanggal 24 Oktober Datin Niena Baharun telahpun selamat melahirkan cahayamata keduanya seorang bayi perempuan di Prince Court Medical Centre. Niena yang mendirikan rumahtangga bersama Dato’ Aliff Firdaus Abdul Hadi sudahpun mempunyai seorang anak lelaki bernama Adiel Mikael.

Apa yang istimewanya, kedua-dua anak Niena ini berkongsi tarikh lahir yang sama dan ketika Niena selamat melahirkan tempoh hari juga, mereka sekeluarga menyambut ulangtahun kelahiran Adiel di w4d h0spital. Seluruh bilik dihiasi dengan belon berwarna merah jambu dan biru beserta kek untuk kedua-dua anaknya ini.

Meninjau akaun Instagram Niena, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Adiel ketika pertama kali diperkenalkan dengan adik perempuannya ini. Seperti kanak-kanak lain, pasti terasa ganj1l dan aneh apabila mommynya meriba bayi lain.

Dalam video yang berdurasi beberapa saat ini, kelihatan Niena merapatkan bayi perempuannya itu ke arah Adiel namun reaksi Adiel begitu mencuit hati. Adiel yang acah-acah tidak mendengar namanya dipanggil sempat menjel1ng melihat adiknya itu dan terus menutup mata dengan kedua tangannya. Alahai abang Adiel kenapalah comel sangat gayanya tu, m4lu dengan adik ke abang comel.

Jom tonton video di bawah :

Alahai m4lu sangat Adiel hendak melihat adik sendiri, gaya tutup mata tu membuatkan peminat terhibur. Antara komen-komen mereka :

” Tak ready lg jd abg, comel je dia. Alahai Abang Long kenapa tutup-tutup muka tu.. comel sangat lah Adiel.. “

” Aww cute reaction Adiel haha.. Comel la dia. Adiel royak gapo ni mommy, hahah.. Tutup mata tu yang tak tahan, ger4m pulak tengok comel sangat.. “

” Comellah abe punn. m4lu-m4lu ke tak0t tu haha.. Memula je lama-lama tengok la.. dia yang tep0k-tep0k adik dia bagi tido.. “

” Sme la mase kita beranak anak no 2 dlu mcm tu la gaya nyer.. Dia buat tak heran jer. Tgu la lagi seminggu kang org nk dekat dgn adik dia pun mau dia mengam0k tak bg dekat.. “

” Comey jer reaksi adiel….Cute dooh abang. Tak leh terima kenyataan lagi tu daku sudah jadi abang long hahah.. “

” Alahai abang long… m4lu2 pulak dgn adik dia pulak. Buat-buat tak de perasaan tu tapi mahu hehe.. Comel sangat reaksi muka Adiel tu.. “

” Abang tak ready nak jd abang.. so dia buat tak layan. Haha dia m4lu-m4lu ke dia jeles tu hahaha.. “

Alahai abang Adiel, cute sangat reaksi bila tengok adik tu. Dah gaya main ‘cikucak dengan adik pulak dengan tangan tutup mata tu. Apa pun, pastinya Adiel akan jadi abang yang baik buat adiknya nanti. Semoga Niena sentiasa gembira bersama anak-anak dan selamat berpant4ng.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Niena BaharunĀ 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..