” Comelnya sayang, macam anak mat saleh atau arab sikit.. ” – Netizen

Datin Niena Baharun Kongsi Gambar Anak Perempuannya, Alyssa Marissa. Alololo Kenapa Comel Sangat Ni Alyssa, Muka C0py Paste Abang Adiel Lah !!

Sambutan hari raya aidilfitri pastinya sangat bermakna dan menambah keterujaan buat pasangan yang pertama kali menyambutnya dengan ahli baru dalam keluarga. Begitu juga dengan pelakon Datin Niena Baharun yang dikurniakan anak perempuan, Alyssa Marissa pada bulan Oktober tahun lepas.

Untuk rekod, Niena yang berkahwin dengan Datuk Aliff Firdaus Abdul Hadi mempunyai seorang lagi anak lelaki yang diberi nama Adiel Mikael kini berusia tiga tahun. Meninjau ke laman Instagram milik Niena, telah dikongsikan beberapa keping gambar Niena bersama anak perempuannya, Alyssa sempena sambutan hari raya aidilfitri.

Niena mengenakan baju kebarung berwarna kelabu, manakala Alyssa mengenakan dress dan headband daripada warna yang sama. Alyssa kelihatan tersenyum lebar apabila gambarnya dirakam. Menerusi kapsyen tulisan Niena, Niena mengatakan bahawa Alyssa adalah anak dar4nya.

Perkongsian itu telah mera1h perhatian warganet sehinggakan mereka men1nggalkan ratusan komen dan juga ribuan tanda suka. Pengikutnya memuji wajah Alyssa yang sangat comel dan berasa ger4m melihat ekpresi wajah dan gelagat yang ditunjukkan oleh Alyssa.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata pengikutnya memuji kecomelan wajah Alyssa yang salin tak tump4h seperti abangnya, Adiel. Antara komen-komen pengikutnya:

“ Yunk anak2 awak muka semua nampak mix2.. ala macam anak mak saleh aka arab sikit pun ado.. awak ada darah mix ke.. muka macam abang.. pict last tu muka nape nie.. “

“ Nape m4rah sangt tu muka syg alyssamarissa.. So cute mummy dan baby alyssa marissa.. selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin.. “

“ Masya Allah.. comey ny syg.. muka ada iras abg skit la.. As pretty as her momma.. Mar4h kat sapa tu.. Muka m4rah pon cantik.. Senyuman itu indah sekali.. ”

“ Allahu why so cute dear.. seronoknya awak nienabaharun.nb anak lelaki comel.. anak perempuan pun comel dooh. ishhh ger4mnya tengok si kecil ini.. c0py paster bapa betul nie.. “

“ Adik sama muka dengan abang dia neh.. Dua-dua ikut muka husb nienabaharun.nb.. mana muka mommy neh ?.. So cute and comel.. Amboii yg last tu.. Omg ger4m tau.. “

“ Gambar yang terakhir tu gambar adielmikael yer.. c0pypaste abang dia.. wajah si comel cik alyssa.. Masya Allah lawanya mummy and alyssa.. “

“ Bibir sama dengan Abg Adiel.. C0py paste abang dia la.. Alololo.. pandai nya dia.. cutenya senyum-senyum.. Haihhss comeinya.. ibu plak cantik.. “

Tidak dinafikan wajah Alyssa memang sama macam wajah Adiel ketika Adiel kecil. Keluar daripada perut ibu yang sama, pasti sikit sebanyak akan ada iras wajahnya. Apapun, didoakan agar Alyssa nanti membesar menjadi anak yang solehah dan membanggakan kedua ibubapanya. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Niena Baharun

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..