” Dalam p4ntang dah ramping and so cantik Niena.. ” – Netizen

Niena Baharun Kongsi Penampilan Terkininya Di Hari Ke 12 Dia Berpant4ng Bersalin. Wah Niena Dah Nampak Slim, Cantik Berseri-Seri !! 

Nama Datin Niena Baharun menjadi sebutan peminat ketika membintangi drama Jangan Benc1 Cintaku kerana watak Husna yang dibawakannya. Niena yang bergelar isteri kepada Dato’ Aliff Firdaus menyepi dari dunia lakonan setelah melahirkan anak pertamanya Adiel Mikael.

24 Oktober yang lalu, Niena selamat melahirkan cahayamata keduanya iaitu seorang bayi perempuan. Lebih menarik lagi, kedua-dua anaknya ini berkongsi tarikh lahir yang sama, hospital yang sama dan doktor juga yang sama iaitu Dr Seri.

Meninjau akaun Instagram Niena, telah dikongsikan sekeping gambar terbaru Niena yang kini masih dalam tempoh berp4ntang. Hari ini adalah hari ke 12 Niena dan sudah banyak perubahan yang dapat dilihat daripada gambar tersebut.

Niena yang bersalin secara pembed4han tetap menjaga dan mengamalkan amalan berp4ntang seperti memakai bengkung untuk memastikan bentuk badannya boleh kembali seperti dahulu. Niena turut bercerita mengenai pemilihan corset yang selesa dan sesuai untuk wanita di dalam p4ntang.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Pantang Day 12 . . Bila bersalin secara Caesarean, Niena akan pilih corset yang terbaik. Sebab tk semua corset menepati citarasa. Jangan ingat Cser tak boleh pakai corset tau, tapi kalau boleh elakkan pakai corset yang tangkap muat. Pastikan pakai corset yang selesa sebab dalam pantang ni kita kena jaga untuk kembalikan bentuk badan kita seperti sediakala. So Niena banyak survey corset yang ada, and to be honest corset dari @mamawaymy adalah yang terbaik untuk ibu ibu Caesarean ! Bila pakai senang nak bergerak, tido pakai corset pun sangat selesa sebab material dia lembut dan tak panas. Pakai 24jam pun tk rimas. Highly recommended 💯 Boleh pakai CODE : MAMAWAY-NIENAB untuk dapatkan RM25 diskaun kalau u all order lebih RM200 Thank you @mamawaymy 💖

A post shared by Niena Baharun (@nienabaharun.nb) on

Tidak hanya tubuh Niena yang nampak ramping, malahan wajah Niena itu berseri-seri seperti bukan sedang dalam pantang. Perkongsian daripada Niena ini meraih perhatian dan pujian daripada peminat dan antara komen-komen mereka :

” Dalam pant4ng pun cantik niena. Teringat Dr Ariana Dahlia dalam cerita Sayangku Kapten Mukhriz.. “

” P4ntang pon cantik nau nau, segak sangat Niena. Lawanya tengah berpant4ng, kal4h anak dara serinya tu.. “

” Dalam pant4ng pun still cantik Niena. Comel sangat pakai gitu dengan kain batiknya. Mak-mak yang cun melecun.. “

” Masya’Allah, dalam pant4ng dah ramping and so cantik Niena.. Segak no depa lam pant4ng pon.. siap p0sing lagi. Cantik sangat mama Niena ni.. “

” Pant4ng pun lawa camne ni. Cantik sangat ibu dalam pant4ng ni, seri sangat muka dia bukan kaleng-kaleng.. “

” Amb0i curlass pakai bengkung pun p0se sakan ini. Ibu yang sangat cantik walaupun dalam pant4ng.. “

” Subhana Allah, still cantik macam anak dara Niena ni, slim. Kena share petua ni kot boleh kurus macam niena.. “

Memang nampak ramping dan sudah susut badan Niena. Ini baru hari ke12, masih ada sebulan lagi tempoh berpant4ng Niena dan pastinya Niena akan mencapai berat asalnya dengan amalan berpant4ng yang diamalkannya ini. Semoga Niena sentiasa gembira di samping suami dan anak-anak tersayang dan cepat semb0h. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Niena Baharun

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..