” Dah besarlah dia, comel dan handsome sangat ni ” – Netizen

Gambar Terbaru Anak Elfira Loy, Muhammad Rayyan Khalaf Yang Kini Sudah Berusia 1 Tahun. Wah, Sekejap Jer Dah Besar Dia. Comel Sangat !!

Permata hati selebriti Elfira Loy dan suaminya, Faris iaitu Muhammad Rayyan Khalaf kini sudah berusia 1 tahun. Lebih mesra dipanggil Rayyan, Elfira telah selamat melahirkan Rayyan pada 1 Oktober 2019 secara normal dengan berat 3.68 kg.

Kelahiran Rayyan telah menambahkan lagi seri kehidupan rumah tangga Elfira dan suami. Elfira juga dilihat begitu selesa dan gembira setelah bergelar seorang ibu. Dia banyak berkongsi aktivitinya bersama puteranya itu di akaun Instagram.

Meninjau ke akaun Instagram, Elfira telah memuatnaik gambar terbaru Rayyan dengan kapsyen ‘”Rayyan says good morning everybody “. Wajah ceria Rayyan telah mencur1 tumpuan peminat Elfira dan ramai tidak menyangka Rayyan sudah nampak begitu besar.

Rayyan kini masih dalam fasa untuk belajar berjalan dan boleh dikatakan setiap hari ada sahaja yang dikongsikan oleh Elfira mengenai Rayyan. Memang comel Rayyan dan nampak macam kanak-kanak yng sudah besar apabila dia bergaya seperti sudah pandai berjalan.

Jom kita lihat perkongsian di bawah :

Kecomelan dan keceriaan Rayyan telah meraih perhatian ramai peminat. Ramai yang tidak menyangka Rayyan nampak begitu cepat membesar. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Morning handsome boy. Besaq da dia.. Panjang dah kaki dia.. How fast he grow.. Watch him from small to now.. Suka tgok telatah dia.. Semoga jadi anak yg soleh amin.. “

” Nampak mcm big b0y sgt. Alhamdulillah. Morning Rayyan.Alaa dah bigboy. So handsome.. Heyy morning rayyannn. Full energy nampaknya tu .. “

” Morningg rayyan. Semoga jadi insan yang berjaya di dunia dan akhir4t. Insyallah. Dah besar dah rayyan, aloooo da besarrr hensem boy. “

” Comelnya rayyan Belum pandai jalan lagi ke el.. anak kita dah pandai berlari dah umur sebaya dngn Rayyan cuma Rayyan abang 5 hari je dngn anak kita semoga membesar dengan sihat Rayyan dan jadi anak soleh.. “

” Alolo.. Comelnya. Semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang berjaya dunia akhir4t, Comelnya rayyan.. cptnya dh besar.. “

” Dah besar lah dia, haishhhh kenapa comel sangat ni , Cutenyaaa..semoga ank auntie pun cute mcm awak nti tau.. “

” Rayyan nape dh mcm big b0y sgt. Morning encemboyyyy walaupun dh org bru onti komen. handsome ter0k dan comel sangat.. “

Sekejap sungguh masa berlalu, Rayyan sudah pun berusia 1 tahun. Semoga Muhammad Rayyan Khalaf membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. Diharapkan juga supaya Rayyan cepat pandai bertatih. Mesti comel bila sudah pandai berjalan sendiri !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elfira Loy

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..