” Cute sangat dengan mata bulat dan bibir merah tu.. ” – Netizen

Wajah Terkini Anak Kedua Niena Baharun, Alyssa Marissa Yang Putih Gebu. Wah Chubby nya Alyssa. Cute !! 

Meninjau akaun Instagram Niena Baharun, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan wajah terkini anak perempuannya, Alyssa Marissa. Alyssa yang dilahirkan pada 24 Oktober tahun lalu dan kini sudahpun 3 bulan usianya.

Lebih istimewa, tarikh lahir Alyssa sama dengan abangnya, Adiel Mikael. Niena yang bersalin secara pembed4han pada waktu itu turut meraikan hari ulangtahun ke 2 Adiel di h0spital. Dalam gambar yang dikongsikan ini, Alyssa dilihat sudah temb4m dan chubby badannya.

Wajah Alyssa ini juga kali pertama ditunjukkan kepada umum dan sebelum ini hanya terlihat dari sipi sahaja wajah si kecil ini. Menurut laporan Berita Harian, Niena yang sudah lama menyepi daripada dunia lakonan semenjak melahirkan Adiel merancang untuk kembali aktif awal tahun 2019 yang lalu.

Namun perancangannya terpaks4 ditund4 lagi ek0ran hamil cahayamata kedua ini. Niena yang sentiasa tampil anggun walaupun ketika masih dalam tempoh berpant4ng mendapat pujian peminat. Beberapa perkongsian Niena terdahulu menampilkan Niena yang sudah kembali bertenaga dan ramping.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Alyssa ini meraih perhatian dan pujian daripada peminat. Alahai Alyssa, cute sangat dan pipi tu temb4m betul. Antara komen-komen peminat :

” Hi baby Alyssa, cute sangat. Comelnya Alyssa Marissa ni, ger4m tengok. Makin chubby Alyssa ni.. “

” Comel sangat-sangat ni Alyssa. Muka ikut daddy ni, pretty baby lah sayang.. Senyum tu alahai ca1r kejap tengok.. “

” Alooo cutenya anak sedaro bru i.. Uncle yas can’t wait to see u. so cute little princess, pretty like mommy.. “

” Waalaikumsalam, morning cutie pie. Comelnya Alyssa ni, muka ayah lah.. comel sangat-sangat, ayah versi perempuan hehe.. “

” Good morning alyssa marissa. semoga menjadi anak yang solehah kepada ibu bapa. Cute sangat.. “

” MasyaAllah cantiknya macam mommynya juga. Comel je anak akak niena baharun ni. Jat0h hati tengok senyum tu.. “

” Waalaikumussalam Alyysa.. morning too cutie. Comel macam abang adiel mikael la Alyssa ni. Cute sangat dengan mata bulat dan bibir merah tu.. “

Comel sungguh puteri Niena ini, memang nampak iras sungguh dengan wajah daddynya. Part kulit putih dan mata bulat tu macam mommy. Apa pun, semoga Alyssa Marissa membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan Niena sekeluarga gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Niena Baharun 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..