” Comelnya, terngang4 tengok daddy dia.. ” – Netizen

Bella Astillah Kongsi Video Anaknya, Ara Adreanna Yang Sedang Khusyuk Mendengar Ayahnya, Aliff Aziz Menyanyi. Amboi Sampai Tak Berkelip Mata. Sedap Sangat Suara Daddy Sampai Terngang4 Mulut Ara !!

Pasangan dua sejoli, Aliff Aziz dan isteri, Bella Astillah sudah tidak perlu diperkenalkan lagi. Mereka yang mendirikan rumah tangga dikurniakan dua orang cahaya mata seorang lelaki dan juga seorang perempuan. Anak lelakinya bernama Ayden Adrean dan anak perempuanya pula bernama Ara Adreanna.

Hasil tinjauan di akaun Instagram Ara yang dikendalikan ibunya, Bella ada berkongsi satu video Aliff menyanyikan lagu buat buah hatinya, Ara. Aliff yang baru sahaja bertemu anak-anaknya baru -baru ini kelihatan sangat bahagia di samping keluarga tersayang.

Dalam video yang berdurasi 1 minit 17 saat itu, Aliff menyanyikan lagu bertajuk ‘ Indah pada waktunya’, nyanyian asal duet adiknya, Aisyah Aziz dan Rizky Febian. Sebagai penyanyi, Aliff mempunyai suara yang merdu dan menus0k kalbu buat sesiapa yang mendengar.

Hal ini juga membuatkan si kecil Ara khusyuk melihat ayahnya yang sedang menyanyi sehingga mulutnya terng4nga-ng4nga. Alahai comel betul Ara ini. Cara Ara memandang ayahnya juga buat peminat melting. Nampak kasih sayang antara dua beran4k ini.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Video yang dikongsi meraih perhatian peminat kedua beran4k tersebut. Rata-rata ger4m dengan reaksi Ara yang khusyuk memandang ayahnya. Antara komen-komen mereka adalah :

” Sweetnye dia menghayati daddy dia nyanyi.. Comel nya Ara, Comeynye… terng4nga tgok daddy die, Sweetnya anak beran4k ni .. “

” Ya Allah comel nyaa, adoii ger4m betullaa, Alaaa cutee pandang daddy dia tk kelippp araa, Ara Terpukau dengan suara daddy nya.. “

” Pandai ara fokus daddy nyanyi.. So adorable.. Look at her eyes watching her daddy, Alaa baby sayanggg, cute la baby ara.. “

” Terhibur la dia gan suara daddy dia..  comell sgt smpai nak terlena dah, Tak kelip mata tenung daddy, tgk je daddy dia.. “

” Comel doh baby tu cute, ger4m lah comel jeee tengok daddy dia menyanyi, alahh napa cute sangat, sweetnya bby fokus tengok ddy nyanyi .. “

” Cuteenyaa rupanya dia macam aliff.. comel family ni hehe, Ya Allah cantik betul anak2 bella & alif, Dengaq elok ja si anak tu pn.. “

” She just fall in love with her dad… so cute. Aweee MasyaAllah. The way she looked at her Daddy, ishh comelnyaa lahai.. “

Comel betul puteri Aliff dan Bella ini. Dapat bersama-sama keluarga tersayang sudah pastinya perkara terindah buat Aliff. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Aliff bahagia bersama keluarga dan anak-anak Aliff menjadi anak yang dapat mengembirakan kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ara Adreanna, Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..