” Comelnya, dia punya tak sabar nak suruh suap lagi tu.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Fazura, Nur Fatima Aisha Sedang Disuapkan Makanan Buat Ramai Peminat Ger4m. Berseleranya Fatima Makan, Comel Sangat Dengan Rambut Ik4t Dua !!

Meninjau ke akaun Instagram Fattzura Lovelife, satu video terbaru Nur Fatima Aisha telah dikongsikan. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan gelagat Fatima sedang disuapkan makanan.

Baru sahaja satu jam ia dimuatnaik, video ini sudah mendapat lebih dari 42 ribu jumlah tontonan buat masa ini. Anak kepada pasangan selebiriti, Fazura dan Fattah Amin ini sememangnya sering menjadi perhatian di media sosial.

Menerusi kapsyen yang dikongsikan pada p0sting tersebut, Fazura menyatakan bahawa Fatima alah kepada ikan salmon. Oleh itu, Fazura menyediakan menu sayur bayam, nasi dan ikan kod. Nampaknya Fatima begitu berselera.

Gelagat Fatima ini membuatkan ramai peminat ger4m melihat kecomelan Fatima, tambahan pula gaya rambutnya yang diik4t dua. Walaupun rambutnya senget, tetap comel juga Fatima ni. Mesti mommy masak sedap tu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telah mendapat lebih 200 komen daripada peminat buat masa ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Dia punya tak sabar nak suruh suap lagi tu wpun dalam mulut ada lagi hehehe .. Ik4t rmbut senget2 pun maintain cute.. “

” Auntie pun tertelan air liur skali timahhh.. dia punya tak sabar nk makan tu mcm mommy la.. too cute too handle.. “

” Sedap mummy masak nmpk gaya nya.. Cutenesss overl0ad semoga diberkati Allah senantiasa… Rambut tu comel laaa.. “

” Alololo… omeyyy cntik ik4t rambutt fatima.. haipp, pipi tu.. sedapnya dia mamam.. mommy masak sedap yer untuk fatima.. “

” MasyaAllah she is so cute.. Ala la la la… comel nya Fatima makan… berselera nya.. it looks so yummy Fatima… aunty nak cikit boleh tak? “

” Ger4mnya tgok toncet dia tuu.. Alaaa kesi4nnya dia allerg1c. Miss you too baby Fatima .. Enjoy ur meals Fatima sayang.. “

” Miss you too sweetheart. Alahai sayang, there are plenty more fish in the sea for you to have ya. Looks like you’re enjoying your spinach, rice & cod fish.. “

Nampak makin bulat wajah Fatima. Ger4m tengok pipinya yang bulat tu. Cepatlah Fatima besar bila melihat Fatima begitu berselera untuk makan dan tidak memilih makanan. Semoga Fatima membesar menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzura Lovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..