” Seorang cantik, seorang handsome dan seorang lagi comel.. ” – Netizen

Lagi Gambar-Gambar Fazura, Fattah Amin Dan Fatima Aisha Yang Dikongsikan. Alahai, Bulat Sungguh Pipi Fatima, So Cute !!

Nampaknya permulaan tahun baru 2021 ini kita di ‘surpr1se’ kan dengan gambar-gambar cahaya mata sulung pasangan selebriti Fazura dan Fattah Amin iaitu Nur Fatima Aisha. Fatima dilahirkan pada 2 Oktober 2020 kini hampir berusia 3 bulan.

Meninjau ke akaun Instagram Fattzuralovelife, lagi gambar-gambar pasangan ini bersama anak mereka telah dimuatnaik. Kali ini dua keping gambar iaitu gambar mereka secara berasingan bersama Fatima dengan kapsyen ‘ Fatima and mommy’ dan ‘ Fatima and daddy’.

Fazura yang memakai pakaian berwarna krim bersama skirt bercorak bunga berpakaian sedondon bersama Fatima. Fatima kelihatan begitu comel di pangkuan ibunya dan sememangnya Fatima sangat pandai berp0sing di hadapan kamera. Nampak perfect sangat gambar tersebut.

Manakala gambar kedua pula ialah gambar Fattah sambil mendukung Fatima namun kali ini Fatima dilihat sudah tidur. Alahai, nampak manja sangat Fatima di dalam dak4pan daddy. Pastinya ramai menantikan lagi gambar-gambar Fatima selepas ini.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Alahai, manjanya dalam dak4pan seorang bapa

Perkongsian ini telah dihuj4ni komen-komen daripada para peminat yang begitu ger4m dan teruja melihat kecomelan Fatima yang begitu seiras dengan daddy nya. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Ya Allah.. ger4m, nak gambar lg ple4seee. perfect nye lah korang ni. sorang cantik sorang hensem. sorang lg comel g1la. halah i cannot… “

” Hensem nya fattah. Baby Fatima so cutee. Manjanya Fatima dgn Daddy yer daddys girl sgt ni. bulu mata lentik .. “

” Dh penat ye Fatima smpai tertido. Bamb4mnya dia . Waa… Daddy’s girl… so adorable. cute fatima..ngantuk erk masa photosh00t… “

” Morning mommy and fatima syg. Bayangkan Fatima darjah satu, dihantar oleh Fattah Amin.. Muka daddy ni. so cute. Alolo… anak mommy daddy sungguh.. “

” Comel nya fatima. semoga menjadi anak yg soleh.. Oloooo so cuteeee. C0py paste daddy sangat kan. mcm ank sedara die yg pompuan tu. Bulat.. “

” Happy New Year mommy. At last, we get to see Fatima. T0meinyeee. Semoga fatima jadi anak yg solehah penyejuk hati ibu dan ayah.. “

” Allah…. comeynya. My new year starting wiz your looks Fatima, tq mummy. MasyaAllah cantik both mommy and baby.. Mini fazura sangat .. “

Alahai, ger4m melihat pipi Fatima yang bamb4m. Semoga Nur Fatima Aisha membesar menjadi anak yang taat kepada ibubapa dan menjadi anak yang solehah. Semoga permulaan tahun baru 2021 ini memberi lebih kebahagiaan buat Fazura dan Fattah Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fazura, Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..