” Bunyi tu dah ada, yang penting confident kena tinggi.. ” – Netizen

Video Nur Fatima Aisya Menyanyi Lagu ‘ Baa Baa Black Sheep ‘ Buat Ramai Terhibur. Sekali Lirik Fatima Menyanyi Tu Kelakar Lah. Confident Betul Fatima Menyanyi, Comel Je. Hehe !!

Meninjau ke akaun Instagram Fattzuralovelife, perkongsian video terbaru Nur Fatima Aisya telah membuatkan ramai terhibur. Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan Fatima menyanyi lagu ‘ Baa Baa Black Sheep ‘.

Apa yang mencuit hati ialah lirik lagu yang dinyanyikan oleh Fatima. Pada permulaan lagu liriknya sudah betul, namun kemudiannya liriknya telah diubah oleh Fatima. Bunyinya lebih kurang tetapi maksud lagunya sudah berubah, hehe.

Fatima menyebut ‘ order order full ‘ yang sepatutnya disebut ‘ have you any wool ‘. Bukan itu sahaja yang diubah oleh Fatima, lirik seterusnya juga turut diubah. Bijak sangat ni Fatima, yang penting confident.

 

Sehingga artikel ini ditulis, perkongsian video ini telah menerima lebih 4 ribu tanda suka daripada warganet. Malah di ruangan komen juga dipenuhi dengan emoji ketawa. Biasalah kanak-kanak seusia Fatima ini selalunya menyanyi mengikut apa yang didengarinya sahaja.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur mendengar lirik lagu Fatima. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Nyamma mmg suka order ya ?? hari tu eating order, hari ni order dh full ye.. huhu.. Dah berapa tahun Umur fatima.. “

” Hahaha…aunty pun nyanyi jugak… nak tau jugak apa sebenarnya order2 full tu.. hahaha.. adoiyaii… nak tau lirik sebenar balik.. haha.. “

” Mcm lupa kejap after ba ba blackship sebab terngiang dgr bunyi order2 full… order trufitz la mcm ni.. Macam terdengar order order mcdonalds.. “

” Fatima Bunyi tuuuu dah ada , nice try Pandai la dia.. Alahhh baru nk order dh full pulekk.. Nyamma, order order apa banyak tu.. “

” Yang penting confident kena tinggi…. kita orang melayu memang slang lain sket.. Yes sir Yes sir tea bag full Nyamma always make aunty’s heart full.. “

” Nyamma besor kang jadi taikun ni… banyak nau order.. ada bunyi2 sikit hujung2 pun ok Nyamma good trY.. “

” Funny la u little girl… terhibur aunty … Sayang Fatima.. Nyamma sorry sis tergelak order full pun boleh janji ada bunyi sama belakang tu cute.. “

Walaupun liriknya salah tetapi tempo lagu tersebut tetap sama. Ad0i, kelakarlah Fatima. Agak-agak order apa yang full tu ye, hehe. Semoga Nur Fatima Aisya membesar menjadi anak yang berjaya di dunia dan di akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..