” Jenuh fikir apa lah ‘tetes’ tu, kod rahsia sangat ni Gabriel.. ” – Netizen

Video Emma Maembong Bertanya Sesuatu Kepada Anaknya, Shariq Arshan Gabriel Buat Peminat Terhibur. Ad0hai Jenuh Nak Faham Apa ‘ Tetes ‘, Bahasa Jerman Ke Tu Gabriel. Pel1k-Pel1k Bahasa Baby Ni. Hanya Mak-Mak Je Tahu Dan Faham, Hehe !!

Pelbagai perangai dan gelagat sudah mula ditunjukkan oleh anak Emma Maembong, Shariq Arshan Gabriel. Baru-baru ini ketika bercuti, Gabriel membuat perangai mal4s berjalan dan seronok berbaring di atas lantai dan ini membuatkan peminat terhibur melihatnya.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Shariq Gabriel, telah dikongsikan satu video yang memaparkan perbualan antara Emma dan Gabriel. Emma bertanyakan kepada Gabriel adakah Gabriel mahukan ‘ tetes ‘.

Gabriel yang sedang asyik berbaring di atas katil mengulangi kembali ayat mommynya ini dan menyebut ‘ tetes ‘ berkali-kali. Keb1ngungan juga peminat dibuatnya memikirkan apalah maksud perkataan tersebut.

Rupanya-rupanya ‘ tetes’ itu bermaksud susu. Ad0i lucu Gabriel ini, lain daripada yang lain betul perkataan yang digunakannya. Dapat ‘ tetes ‘ sebotol terus boleh tidur ni nampaknya. Mana lah Gabriel dapat perkataan ‘ tetes ‘ tu, hehe.

Jom tonton video di bawah :

Video gelagat comel oleh Gabriel ini telahpun mendapat perhatian daripada warganet. Antara komen-komen mereka :

” Ger4m kemain comel anak Emma ni. Sila beran4k ramai lagi Emma. Dari dia baby smpi skg tak bosan tgk muka shariqgabriel.. “

” Comelnyaa dia rasa nak kunyah. Tetes tu susu rupanya.. Lahaiii.. haha jenuh fikir apa dia tetes tu haha.. bahasa jerman ni Gabriel.. “

” Comel sangat ger4m nak pel0k. ooo itu ke tetesnya haha. Ingatkan ape la tetes tu.. rupanyaaaa susu botol hahha.. lawakla bahasa gabriel ni.. “

” Maknye so gar4ng.. ‘nak ke tak nak haha. Ingatkan apela tadi duk tetes tetes haha. Bahasa kod rahsia sangat ni Gabriel.. “

” Anak kazen aku panggil henpon compu… pel1k-pel1k Bahasa baby ni. hanya mak-mak jek yang tahu dan faham haha.. “

” Jenuh fikir ape lah tetes tu haha. Ohh nama botol susu dia tetes. adik sy dulu msa kecik pggil wewek.. “

” Funnylah.. suka repeat balik apa yang mama dia cakap haha. Ingatkan apa tetes tu biasanya nenen je pernah dngr comel.. “

Comel lah Gabriel dengan susunya itu, mommy pun gar4ng bertanya ‘ nak ke tak nak ‘, hehe. Apa-apa pun, terus membesar dengan sihat Gabriel dan semoga Gabriel menjadi anak yang soleh dan menjadi penghibur mommy dan baba selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..