” Biasa setting birthday party dahsy4t-dahsy4t tapi korang simple sangat.. ” – Netizen

Video Sambutan Ulangtahun Kelahiran Syifa Melvin Bersama Adik Beradik Dan Keluarga Mentuanya Raih Perhatian Warganet. Wah Bestnya, Semua Sporting. Pandai Safawi Rasid Plan Surpr1se Untuk Syifa. Simple Pun Meriah !!

Beberapa hari yang lalu merupakan hari ulangtahun kelahiran salah seorang adik beradik The Melvins iaitu Syifa Melvin. Syifa yang juga isteri kepada Safawi Rasid ini diraikan dengan cukup meriah oleh keluarganya.

Meninjau akaun Instagram Syifa Melvin, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan video yang memaparkan kej0tan hari lahir buat Syifa daripada Safawi. Tidak hanya bersama adik beradiknya, ada juga majlis bersama keluarga sebelah Safawi.

Permulaan tahun 2023 yang indah buat Syifa. Kata Syifa di kapsyennya, umur baru jadi hati pun kena baru. Ucapan terima kasih juga diucapkan untuk semua yang terlibat dalam sambutan hari lahirnya kali ini.

Tidak dilupakan ucapan yang sama untuk suaminya kerana menjadi mastermind untuk majlis istimewa Syifa ini. Tidak perlu majlis yang gah cukup bersama insan-insan tersayang, semuanya menjadi indah.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton gambar dan video seterusnya.. )

Lebih 45 ribu tanda suka telahpun dicatatkan untuk perkongsian oleh Syifa ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Awwhhhhh Manis macam gulaaaa. Happy Happy Birthday, Cipaaa. Semoga di dlm lindungan dan rahmat Allah selalu.. “

” Masyaa Allah.. org dh set² artis ni biase setting birthday party dasy4t², baju sedondon bagai, make up pakai mua, uolls simple sangat ni, tapii yg cmni la i terpaling sukaa. Btw happy birthday syifa, semoga sihat & rumahtangga dirahmati Allah s.w.t. Aamiin.. “

” Suka syifa mcm nie takyah makeup beria.. Natural saja. happy besday syifa, semoga di dlm lindungan dan rahmat Allah selalu.. “

” Ska dgn cara syifa.. Sma adil sbelah mertua n family sndiri.. Cmni lah bley dijadikan cth. Sesetengah pmpuan biasanya jarang nk up family belah mertua asyik belah dye je.. Hrp berkekalan prangai cmni smpai bila2.. “

” Stay humble syifa dan Pawi.. korang memang sangat serasi.. rendah hati dgn orang lain.. tak sombong. Semoga dapat baby cepat-cepat comel-comel.. “

” Happy birthday Shifa.. cantik shifa menutup aurat lagi. .patut pawi jat0h hati. Apa2 pun syatila dgn husband selalu buat hal lah dlm gambar haha.. “

” I sukaaa this kind of vibes.. happy birthday Syifa. Seronok tengok family kedua-dua belah pihak. untung Syifa ramai yang sayang.. “

Alhamdulillah, simple namun tetap terasa kemeriahannya apatah lagi ada adik beradik yang g1la-g1la perangainya. Selamat ulangtahun kelahiran Syifa daripada kami di Berita Kopak dan semoga Syifa berbahagia selalu bersama Safawi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Syifa Melvin, IG Safawi Rasid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..