” Tak sampai hati nak tengok muka Maryam haha.. ” – Netizen

Fizo Omar Kongsi Video Reaksi Anaknya Apabila Diletakkan Lipas Mainan Di Puting Wan Maryam. Ad0i Gigih Daddy Cari Jalan Nak Bagi Maryam ‘Lepas’ Puting Yer. Sed1h Je Muka Cik Yam. Berjaya Ke Tak Taktik Daddy Tu, Haha !!

Sedar tak sedar, anak perempuan Fizo Omar, Wan Maryam sudah 4 tahun usianya. Maryam yang mempunyai tabiat suka mengh1sap puting walaupun sudah besar membuatkan Fizo mencuba pelbagai cara untuk membuatkan Maryam men1nggalkan tab1atnya itu.

Meninjau akaun Instagram Fizo Omar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan reaksi Maryam apabila Fizo meletakkan lipas mainan di atas puting milik Maryam. Video berdurasi lebih kurang 3 minit lebih ini sudahpun ditonton lebih 45 ribu tontonan setakat ini.

Dalam video ini, Maryam yang turun daripada tingkat atas rumah dibawa Fizo ke sofa untuk melihat puting miliknya. Melihat sahaja ada ‘ lipas ‘ yang melekat di putingnya, Maryam terus memel0k Fizo.

Nampaknya seperti menjadi taktik Fizo ini dan Maryam berjanji tidak akan mengh1sap puting lagi. Siap bagi izin lagi untuk daddynya ini membuang puting itu ke luar rumah. Alahai kes1an tetapi mencuit hati melihat reaksi muka Cik Yam ni.

Jom tonton video di bawah :

Video Fizo dan Maryam ini meraih perhatian daripada peminat. Cute je muka cu4k Maryam bila tengok lipas tu. Antara komen-komen peminat :

” Kes1an tapi nice work Fizo haha. Tu lah sweet girl daddy, so cute maryam ger4m tengok. Comel je jawab dah besar tu.. “

” Tertengok dengan anak kecik, sekali dengan dia pulak tak0t nak h1sap puting haha. Good luck cikyam, malam ni tidur takde puting ye hehe.. “

” Bagus lah Fizo, good idea ni. Alahaii kes1an pulak tengok muka Maryam. Berjaya nampaknya trick tu eh daddy haha.. “

” Ala kes1an dia, sed1h je muka dia. tak sampai hati nak tengok muka dia haha. Nampak sangat Maryam geli sangat dengan lipas, so cute.. “

” Yam cakap sebagai ganti dady kena beli swimming pool yang besar la haha. Kita tengok malam nanti nak tidur dia cerita apa pulak haha.. “

” Bijak daddy, comel sangat muka Maryam tu. Geli, tak0t semua ada ye Yam. Saiko sangat daddy ni, haha moga-moga berhasil lah daddy ye.. “

” Harap-harap menjadilah tak cari dah puting ye cik yam. Muka pasrah je puting terpaksa dilep4skan pergi ye cik yam haha.. “

Bukan perkara yang mudah untuk bantu anak seperti Maryam ‘lep4s’ puting. Apa pun, Maryam seorang anak yang pandai, tentu akan membuahkan hasil walaupun mengambil sedikit masa. Selamat beradu dengan lena tanpa puting menemani malam nanti yer Cik Yam.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fizo Omar

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..