” Awal Ashaari junior sangat. Ger4m makin bulat… ” – Netizen

Wajah Terkini Puteri Kedua Awal Ashaari, Lyla Amina. Wah Makin ‘Semangat’ Tengok. Dagu Tu Berlapis-lapis Dah. Memang Ph0tostat Muka Daddy la Lyla, Cute !!

Sejak masih di dalam kandungan lagi, puteri kedua Scha Alyahya dan Awal Ashaari sudah mula mendapat liputan. Pasangan ini yang muncul dalam program Schawal Baby Boom 2021 juga menayangkan detik Scha melahirkan puteri mereka ini.

Peminat sudah sedia maklum bayi ini dinamakan sebagai Lyla Amina. Meninjau akaun Instagram Awal, telah dikongsikan beberapa keping Awal bersama Lara Alana dan Lyla. Dengan kapsyen tertulis 3 Ahmad, wajah ayah dan anak ini memang nampak seiras.

Lyla juga sama seperti kakaknya, sudahpun dibukakan akaun sosial Instagram yang kini merekodkan seramai 108 ribu pengikut setakat ini. Wah kecil-kecil lagi sudah ramai peminat si Lyla ini. Perkembangan Lyla juga banyak dikemaskini di akaun Instagram ini.

Hampir 2 bulan sudah usia Lyla dan wajahnya sering dikatakan peminat mirip seperti Lara. Banyak persamaan wajah antara Lara dan Lyla ketika bayi. Tidak kurang juga yang mengatakan baik Lara mahupun Lyla memiliki hidung seperti Scha namun rupa paras Awal.

Jom baca perkongsian di bawah :

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

View this post on Instagram

A post shared by Awal Ashaari ® (@awalashaari)

(Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah Lyla yang semakin nampak temb4mnya itu mendapat perhatian peminat. Alahai Lyla, dagu pun dah tak nampak la sayang, chubby sangat. Antara komen-komen peminat :

” So cute Lyla, c0py paste muka daddy la. Macam adik dengan abang je, ni dah macam kembar 3  ni haha. 3 Ahmad yang cute.. “

” Lyla so comel, Lara si sweet. Kembor la korang ni, muka sama. Dua dua anak yg buat terserlah kecantikkan nya ialah ..their both sparkling eyes .. alhamdulillah ciptaan Mu ya Rabb.. “

” Macam muka Lara la Lyla. Leher Lyla dah h1lang dh. Nanti suruh mommy, daddy dengan kakak Lara carikan ye hehe.. “

” Macam daddy dia la. Tak tau la nanti berubah-ubah muka bila makin besar, cute semua. Lara junior hehe.. “

” Comelnya Lyla, pipi dia so chvbby la. Adudu sebijik macam kakaknya. Rasa nak pel0k pel0k je si comel putih ni.. “

” Awal Ashaari junior, pipi dah labuh Lyla. Ger4m makin bulat Lyla ni. Si bulat chery chery.. “

” Alala seronoknya dia tido ye, comel sangat. Dengan b4mb4mnya, pipi tu dah sama macam kakak Lara Alana sangat.. “

Makin lama makin membulat si Lyla ini dan wajahnya juga saling tak tump4h dengan Lara dan Awal. Apa pun muka bayi masih akan berubah dari semasa ke semasa. Semoga Lyla membesar dengan sihat dan menjadi penghibur hati mommy, daddy dan kakak Lara selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Awal Ashaari, IG Lyla Amina, IG Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..