” Awet muda lah Kak Ram, nampak kurus dan makin cantik.. ” – Netizen

Penampilan Dan Wajah Terbaru Penyanyi Ramlah Ram Cur1 Pujian Peminat. Wah Semakin Berusia Makin Berseri-Seri Kak Ram Ni. Cantik !!

Siapa tidak kenal dengan pemilik suara lagu Kau Kunci Cintaku Di Dalam Hatimu, Ramlah Ram. Namanya yang cukup tersohor pada era 80an dahulu kerana suaranya yang mampu membawakan lagu bernada tinggi.

Pernah menyep1 daripada dunia hiburan setelah mendirikan rumahtangga sebelum ini, Ramlah kembali membuat comeback dengan single barunya berjudul Masar Cinta 2 tahun lalu. Ramlah juga kembali bersiaran di kaca tv dan menjadi tetamu Malaysia Hari Ini pada 8 Mac baru-baru ini.

Meninjau akaun Instagram Ramlah Ram, telah dikongsikan sekeping gambar terkininya. Di usianya yang sudah lebih 50 tahun ini, wajah Ramlah nampak tidak banyak berubah daripada zaman muda belianya dahulu.

Walaupun tidak mengenakan solekan tebal, Ramlah tetap nampak manis. Sudah berimej hijab sepenuhnya, warna hitam menaikkan lagi seri wajah Ramlah. Tidak dimakan usia dan awet muda bekas juara Bintang RTM ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian terbarunya ini telah mendapat perhatian ramai peminat. Pujian juga diberikan peminat kerana wajah Ramlah yang awet muda itu. Antara komen-komen peminat :

” Salam kak, sweet cantik selalu akak Ramlah ni. Aamin aamin semoga balik semula doanya untuk Kak Ram juga.. “

” Nampak kurus, cantik Akak Ramlah Ram ni. Sukarnya, untuk ku berp1sah dengan mu. hehe tunggu kau kunci cinta ku.. “

” Ke mana mengh1lang kak Ram, rindu sangat. Semoga akak sihat dan dalam peliharaan Allah SWT. Aamin.. “

” Lawa sokmo, lama tak nampak. Dah tak kenal hehe. Tunggu tunggu tak nampak pun hehe. Stay safe and take care.. “

” Comelnya, awet muda lah Kak Ramlah. Semakin cantik akak ni, m1ss you kak. Semoga sihat selalu kak Ramlah.. “

” A d0lly look kak Ramlah. Cantiknya lah kakak kita ni, sweet je. Cantik cantik nak ke ke mana kak hehe. Aamin semoga doanya dimakbulkan.. “

Alhamdulillah Ramlah dikurniakan Allah kesihatan yang baik dan wajah yang cantik walaupun sudah berusia. Semoga perjalanan hidup Ramlah berjalan dengan baik, sentiasa dipermudahkan segala urusan dan gembira selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ramlah Ram

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..