” Banyak idea dia ye haha, fikir dulu jawapan. Pandainya.. ” – Netizen

Video Gelagat Alisa Aisyah Ketika Ingin Membantu Hanis Zalikha Mengemas Rumah. Amb0i Alisa, Auta Eh Padahal Nak Main Penyapu. Part Nak Jawab Soalan Mommy Tu, Comel Sangat Memikir Sambil Jari Dekat Mulut !!

Setiap kali dikongsikan video gelagat Alisa Aisyah di media sosial, pastinya akan mendapat tanda suka dan komen yang banyak daripada peminat. Puteri cilik ini yang mewarisi wajah cantik mommynya memang seorang anak yang ceria dan aktif.

Meninjau akaun Instagram Alisa Aisyah, telah dikongsikan satu video baru Alisa yang memaparkan Alisa sedang memegang sebatang penyapu. Gelagat Alisa yang nampak begitu bersemangat memegang penyapu dirakamkan oleh ibunya, Hanis Zalikha.

Apabila ditanya Hanis kenapa ingin membantu mommy, cara Alisa menjawab soalan Hanis itu membuatkan peminat terhibur. Meletakkan jarinya di tepi mulut, Alisa dilihat memikir sejenak sebelum memberikan jawapannya.

Rupanya Alisa ingin bermain penyapu dan Alisa jujur memberitahunya sambil menunjukkan penyapu di tangannya kepada Hanis. Alahai si Tada ni, tak pernah tak comel tau Alisa. Dah besar anak dar4 mommy, sudah boleh tolong mengemas rumah.

Jom tonton video di bawah : 

Gelagat Alisa yang bijak ini mencuit hati peminat. Jari tu dah jadi trademark Alisa agaknya, asal memikir sahaja jarinya pasti diletak di situ. Antara komen-komen peminat :

” Banyak idea dia ye haha, fikir dulu jawapan. Pandainya. Kalau nak fikir je, tangan mesti kat situ eh Alisa. Kiut sangat.. “

” Ee apa ni cute sangat. Ged1k macam ni tak pe sebab comel haha. Jari tu kena letak situ dulu untuk pikir jawapan, ‘bcuz’ ee comel betul la Alisa.. “

” Eee comel, rajinnya Alisa. That ‘ bcuz umm ummm’ part eeii comell. Nape la comel sangat ni Alisa, big girl already.. Makin petah dia bercakap, so cheeky.. “

” Becuz em em this one hahah, comel lah awak ni. Pikiaq dulu tu cutenya la. Tambah becoz becoz this one rupanya.. Anak bertuah sangat.. “

” Hhaha lama pikirnya um um dia tu. Ee ger4m bethol, comel sangat ni. Ahha at least Alisa is being honest. . so clever girl Alisa.. “

” Becuz emm emm. jari main peranan yerr masa fikir. Ish ger4m la aku, muka fikir dia tu. haha tinggi lagi penyapu dari dia.. “

” Haha anak bertuah sangat, makin lama makin cute. Pandai nak main penyapu, jujur lak tu jawab. Jari tu memang cute sangat.. “

Makin besar, makin petah bercakap Alisa ni. Banyak akal dia tu, boleh buat mommy pun jadi ger4m. Kecil-kecil sudah rajin nak membantu mommy, good girl Alisa. Apa pun, semoga Alisa menjadi anak yang berguna untuk kedua ibu bapa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Alisa Aisyah Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..