” Comelnya Lyla, macam tengah tengok Lara masa kecil dulu.. ” – Netizen

Video Awal Ashaari Berborak Dengan Anak Keduanya, Lyla Amina Raih Perhatian Peminat. Alololo Macam Faham Je Daddy Cakap Apa. Makin Besar, Makin Comel Lyla. Sebijik Rupa Macam Muka Kakak Lara Alana !!

Sejak Lyla Amina dilahirkan pada bulan Februari tahun ini, wajah Lyla menjadi perhatian peminatnya. Lyla merupakan anak kedua daripada pasangan popular, Awal Ashaari dan isterinya, Scha Alyahya. Pasangan tersebut turut mempunyai seorang lagi anak yang diberi nama Lara Alana yang berusia 7 tahun.

Meninjau ke laman Instagram milik Lyla, telah dikongsikan video Lyla yang sedang berbaring di atas tilam. Lyla yang mengenakan romper berwarna putih bercorak ikan duyung kelihatan tersenyum dan memberikan respon kepada Awal apabila Awal bersembang dengannya.

Awal mengatakan kes1an melihat kaki Lyla yang tembam telah disuntik pada kedua belah pehanya sambil memegang dan memicit pehanya itu. Lyla seolah-olah mengerti dengan apa yang dikatakan Awal dan menggerakkan kedua belah tangan dan kakinya.

Perkongsian itu sehingga kini telah meraih lebih 11 ribu tanda suka dan lebih 100 komen daripada peminat mereka. Memang kalau dilihat, wajah Lyla dan Lara kelihatan saling tidak tump4h, seolah-olah melihat Lara sewaktu Lara masih kecil.

Jom tonton video di bawah:

Rata-rata memuji Lyla yang semakin comel dan semakin mirip dengan wajah Lara sewaktu kecil dan wajah Awal. Tidak kurang juga yang berasa ger4m melihat kecomelan wajah Lyla. Antara komen-komen yand dit1nggalkan peminatnya:

“ Lyla knapa awak so cute.. Lyla ikut muka awal.. Betui2 mcm kakak.. Ak mcm tgh tgk lara mase kecik dulu.. Melamp4u betul comelnya.. Eeiii nk pic1t2.. “

“ Màkin besar makin comey lyla.. Muka Awal.. Super comei ni mcm kak lara jgk.. Sbiji rupe lara.. Alolo bila senyum tu.. Memang kaki Kepci..  “

“ Eee ger4mnyer awak ni.. comelnye just like kakak Lara.. Aunty ade anak rmi pun ger4m tau tgk awak no.. Sak1tnyer gg dh la pki baju lobang2 tau cute.. “

“ Ya Allah.. Love to watch this baby girl so much.. She so cool and cutest.. that cheeky..  Comel g1ler.. Ger4m tgk.. Mcm lara bila tang video ni.. “

“ Cute sgt lyla amina nieh.. Macam anak cina celup.. Haii la.. Sama macam lara lah.. Bulat nya baby Kepci nie.. Meh cini.. Aunty inject lagi.. “

“ Comelnya.. Dah macam kes lara dulu2.. Tak sabar nk tgk new post.. So sweet..  Bangun lekas lyla.. Meniarap… Merangkak… Lyla kuat .. nanti boleh kejar daddy.. “

“ Sbjik lara.. Tp ni jendol ckit.. Bdk jend0l bdk pndai.. Beza layla and lara.. Dulu lara rambut pacak.. Nanti kita tengok rambut layla. They look exactly the same.. “

Dah namanya adik beradik, pastinya sikit sebanyak pastinya mempunyai wajah yang serupa antara satu sama lain. Apapun wajah Lyla memang sangat comel dan memang seperti melihat Lara sewaktu Lara masih kecil. Semoga Lyla membesar menjadi anak yang baik kepada kedua orang tuanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lyla Amina, IG Lara Alana, IG Awal Ashaari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..