” Ingatkan Fazura tadi, comel.. ” – Netizen

Video Aaisyah Dhia Rana Memakai Face Mask Sambil Berceloteh Dalam Bahasa Inggeris. Sekali Imbas Macam Mini Fazura Pula !!

Puteri kepada pasangan selebriti, Rozita Che Wan dan Zain Saidin ini sering menjadi perhatian di media sosial. Aaisyah Dhia Rana bukan sahaja cantik malah dia sering dipuji fasih dalam berbahasa melayu dan inggeris malah loghat Kedah.

Meninjau ke akaun Instagram, satu video terbaru Aaisyah telah dikongsikan. Video tersebut dirakamkan sebelum waktu tidur dan Aaisyah sedang memakai face mask di wajahnya. Wah, dah macam orang dewasa lah Ecah.

Aaisyah bercerita mengenai dirinya yang sedang memakai mask dalam bahasa inggeris. Loghat Aaisyah bukan biasa-biasa. Wah, dah macam mat salleh sangat. Video yang berdurasi beberapa saat itu telah mendapat lebih 100 ribu tontonan buat masa ini.

Namun apa yang lebih mencur1 perhatian netizen ialah wajah Aaisyah dilihat seiras dengan Fazura apabila sedang memakai mask. Memang nampak ada irasnya kan. Mungkin kerana filter kamera yang digunakan oleh Aaisyah.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini mendapat hampir 200 komen buat masa ini. Antara komen-komen yang diberikan oleb netizen :

” Mcm mini fazura laa.. D4sat la hang ecah.. Che ta sngt prang4i dia ni.. Petah bercakap pandai ni.. cantik bulu mata.. “

” Ingatkan fazura tadi.. comelnya.. Cantik pulak filter dia tu.. Ishh ger4m auntie tngk hang nie tau cute sgt lahai .. “

” So cute lah aaisyah..¬† ad0reable.. mcm fazura junior.. goodnite cah syg kerlas hang noh.. Meh try bubble mask dr aunty sure ecah enjoy.. “

” Ya Allah ger4mnya tgk ank che ta ni. dah macam fazura pula sis tengok.. cantik bulu mata dhia.. Rasa nk gig1t je mulut ecah ni.. “

” Oo my g0jes girl.. Omputih sgt la ecah ni.. Nak cantik tara mana lagi tu cekkk.. Dah cukup cntikk dah tuuu.. Sat gi dady.. Abg2 cek tak senang duduk jaga cek naa.. Sbb ramai anak teruna Sk0deng… “

” Ger4mmmm I see so adorable.. Lorh ingat anak d4ra mana segak sgt rupanya Pwincess Eca.. good night aaisyah.. “

” Amboiiiii comey dia cakap english.. Pakai mask pun lawaaaa eecahh syg.. Tulah.. bukak2 je nampak mcm fazura kan.. “

Walaupun Aaisyah memakai mask, wajah Aaisyah tetap comel dan cantik. Kecil-kecil dah pandai nak jaga muka ye Aaisyah. Semoga Aaisyah menjadi anak yang bijak serta solehah dan menjadi anak yang membanggakan ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..