” Makin cakap No, makin dibuat sambil gelak-gelak.. ” – Netizen

Emma Maembong Kongsi Video Gelagat Baru Shariq Arshan Gabriel Yang Suka Menggig1t Plastik Pelapik Meja. Amb0i Gabriel, Bukan Main Suka Lagi Macam Makan L0lipop. Kan Dah Kena Serg4h Dengan Mama !! 

Sebut sahaja nama Shariq Arshan Gabriel, rata-rata peminat mengenali wajah si comel ini. Cahayamata sulung pelakon Emma Maembong dan Shazli Azhar ini seringkali mencur1 perhatian peminat kerana wajah yang dimilikinya itu.

Meninjau akaun Instagram Shariq Gabriel, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan gelagat Gabriel yang sedang menggig1t plastik pelapik meja makan. Gabriel yang diletakkan di dalam baby walker nampak teruja sekali dengan plastik tersebut.

Cerita Emma, walaupun sudah berkali-kali dilar4ng Gabriel tetap akan menuju ke meja makan dan cur1-cur1 menggig1t plastik. Kebiasaannya bayi pada umur Gabriel ini sering dikaitkan dengan istilah ‘gat4l gusi’ kerana ingin tumbuh gigi.

Dalam video ini, Gabriel yang sedang asyik menggig1t telah diserg4h oleh Emma. Comel sahaja wajah Gabriel yang terkej0t apabila mendengar suara Emma. Suara Gabriel pun semakin riuh sekarang, lagi dilar4ng mamanya, lagi ditarik plastiknya ke mulut.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat nak4l Gabriel ini telah meraih perhatian daripada peminat dan ramai yang mengatakan Gabriel sedang mengalami fasa gat4l gusi. Antara komen-komen mereka :

” Lagi dilar4ng lagi dia suka ye haha. Ger4m je tengok Gabriel ni, gat4l gusi la tu. Nak tumbuh gigi boleh beli teether untuk Gabriel.. “

” Gusi dia gat4l kot tu, nak tumbuh gigi kan. Comelnya dia, muka bila dah kant0i tu buat ger4m je tengok. Bis1ng betul mulutnya dah nak berborak dengan mama ye.. “

” Comel la dia, bijak sangat ni. Semua nak tahu dan rasa melalui mulut dia tu hehe. Bersungguh betul tu sampai berg0yang-g0yang badan.. “

” Rasa apa tu his4p plastik Gabriel, vanila ke straberi Shariq Gabriel hehe. Muka kant0i tu merah terus mukanya haha. Lagi mama bebe1, lagi riuh bunyi mulut Gabriel.. “

” Nak tumbuh gigi la tu kot Gabriel, muka terper4njat tu cute betul. Nasib tak melompat ye Gabriel haha. Banyak drama ni handsome boy.. “

” Muka kant0i tu, comel je bila Gabriel terkej0t haha. Muka tak bersal4h comel sangat haha. Sedap oii mamam plastik tu.. “

” Makin cakap No makin dibuat sambil gelak-gelak haha, tak b0san tengok Gabriel ni. Comel betul gaya bersungguh nak gig1t tu.. “

Sentiasa menjadi penghibur hati mama lah Gabriel ini. Mama membebe1 pun, aktiviti menggig1t tetap diteruskan. Tidak lama lagi peminat boleh melihat wajah Gabriel yang ada gigi. Apa pun, semoga membesar dengan sihat selalu Shariq Arshan Gabriel.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..