” Dia punya sweet macam dalam drama juga.. ” – Netizen

Kongsi Ucapan Birthday Buat Tunangnya, Uqasha Sensore, Perkongsian Kamal Adli Ini Raih Perhatian Ramai. Wahh, Sweet Lah Kata-Kata Kamal !!

Bersempena ulang tahun kelahiran pelakon Uqasha Sensore yang ke-29 tahun, aktor kacak, Kamal Adli dilihat turut tidak ketinggalan memberikan kata ucapan istimewa buat tunangnya itu di akaun Instagram.

Menerusi ucapan yang dikongsikan pada posting, Kamal turut membuat permohonan maaf kerana tidak dapat ada bersama Uqasha ketika menyambut hari lahirnya memandangkan kini, negara sedang dalam tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP 3.0)

Kamal juga turut berkongsi gambar-gambar kenangannya bersama dengan Uqasha. Perkongsian tersebut telah mendapat perhatian para peminat Kamal dan Uqasha. Peminat menyatakan bahawa ucapan Kamal kepada Uqasha itu begitu sweet.

Hingga kini, posting Kamal telah mendapat lebih 110 ribu tanda suka dan komen melebihi 1 ribu sejak ia dimuatnaik ke Instagram. Alahai, memang bersemut habis ucapan Kamal buat tunangnya ini kan.

Ikuti perkongsian Kamal di bawahi ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, para peminat turut tidak ketinggalan memberikan kata ucapan hari lahir buat Uqasha dan mendoakan semoga segala urusan pasangan ini ke jinjang pelamin akan dipermudahkan. Antara komen-komen tersebut :

” So sweet, semoga segala urusan kalian akan dipemudahkan dalam mendirikan sebuah masjid. Insyallah semoga kekal hingga ke jannah.. “

” Dia punya sweet macam dalam drama juga, alahai. Happy Birthday Uqasha, semoga segalanya akan dipermudahkan.. “

” Tahun last sambut sebagai single ke, hehe. Happy Birthday Uqasha, semoga diberikan kesihatan yang baik dan bahagia bersama orang-orang tersayang.. “

” My doa for both of you dipermudahkan segalanya. Semoga Allah memberi kebahagiaan Dunia dan Akhir4t for both of you beautiful couple.. “

” Omg, chomel la pasangan bhgia nie suka tgk korang berdua. Sama2 satu kepala n cute. Semoga di permudah kn setiap urusan awak berdua, amin.. “

” Happy Birthday, semoga dipanjangkan umur, murah rezeki dan semoga urusan akk Uqasha ngn abg Kamal berjalan dengan lancar.. “

” Hm sweetnya, tak sabar nak tgk korang kahwinn. Btw happy birthday Uqasha. Semoga segala kebahagian akan dimiliki tidak lama lagi.. “

Malah, ucapan Kamal tersebut turut mendapat respon daripada Uqasha.

Terdahulu, Kamal dan Uqasha telah mengik4t tali pertunangan mereka pada bulan April lalu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengharapkankan semoga segala urusan Kamal dan Uqasha kan dipermudahkan. Happy Birthday Uqasha !!

Silakan SHARE…

Sumber : IG Kamal Adli, Uqasha Senrose

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..