” Dua, tiga kucing berlari, tengok tu baju tak lipat lagi.. ” – Fattah Anas

Kongsi Video Mengenai Puasa, Video Fattah Anas Sangat Mencuit Hati. Dia Punya Pantun Bukan Kaleng-Kaleng, Siap Kant0ikan Kain Banyak Tak Berlipat Lagi. Lawak Lah Anas, Hahaha !!

Tiada siapa menyangka anak kecil ini akan menjadi viral dek gara-gara video rakaman suka-suka bapanya. Diberi nama Fattah Anas, anak kecil ini antara anak-anak comel tumpuan peminat. Anas yang petah bercakap sangat menghiburkan hati dek kerana ayatnya yang macam orang dewasa.

Hari demi hari, Anas semakin pandai dan bijak. Menjadi duta produk Int3tree, wajah comel ini kerap muncul dalam setiap iklan produk ini. Anak yang ceria dan periang, amat mudah untuk berinterasi dengan Anas. Lihat sahaja perkongsian di Instagramnya, macam-macam perangai Anas dapat dilihat.

Gelagat mereka sekeluarga juga amat menghiburkan dek kerana papanya yang melayan Anas seperti kawan-kawan. Ada masanya bersuka ria, ada masanya bergurau senda dan ada masanya buat drama sed1h, Anas memang kelihatan comel dengan wajah chubbynya itu.

Menerusi akaun Instagram Fattah anas, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Anas memberi nasihat puasa buat semua peminat. Anas yang comel ini seperti biasa pasti akan ada ayat spontan lucunya. Kali ini siap berpantun lagi tapi last-last kant0i mummy tak lipat kain. Lucu Anas ni !

Jom baca perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Anas ini. Antara komen-komen netizen :

” Amboi aouk mulut kemain lagi yerk.. Rasa nak kut1l jerk bibir tu.. Cakap macam orang besor. Pergi tolong ibu lipat baju sebakoi tu ha.. “

” Dia nak juga sentuh part baju tak lipat tu .. Ape la anas ni.. “

” Dua tiga kucing berlari haaaaaaaaa baju tak lipat lagi haha.. “

” Kena puasa sebab nanti kena puasa hahaha anas nii . Geq4m betoilaaa . Awat comey sangatt . Rambut tu bejuntai nakpi manaa ?.. “

” Apa kaitan dengan baju tak lipat anas ouii? Hahaha kakak terhibur la dengan dia ni.. “

” Amboiiii dah nak jadi makcik bawang ke sayang.. “

” Perghh anas siap pantun wey.. Hahaha.. “

Mulut memang cukup cerdik Anas ni. Walaupun Anas nampak seperti buat lawak, tapi maksud yang si kecil ini nak sampaikan tentang kewajiban berpuasa tu bagus sangat. Terbaik cara nasihat Anas ni. Yang penting budak kecik tak payah puasa. Haha.. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Anas sentiasa sihat dan dilindungi Allah dari sebarang bahay4. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattah Anas by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..