” Kelakar je tengok Anaqi tiup lilin haha.. ” – Netizen

Video Sambutan Ulangtahun Kelahiran Adik Amyra Rosli, Naqiuddin. Namun Gelagat Aqeef Anaqi Yang Jadi Tumpuan. Dah Jadi Birthday Dia Pulak Dah. Part Tiup Lilin Alahai Comel Sangat Gayanya !!

Melihat kebahagiaan mahligai cinta Amar Baharin dan Amyra Rosli buat hati terhibur. Mahligai yang penuh dengan kerukunan dan keharmonian ini diserikan lagi dengan dua permata hati yang cukup menenangkan jiwa. Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa menjadi penghibur dan penyeri dengan gelagat mereka.

Putera sulung mereka, Aqeef Anaqi atau dipanggil Anaqi kini sudahpun berusia 2 tahun 6 bulan. Wajahnya yang comel dengan kulit putihnya buat ramai yang tertaw4n. Apatah lagi tika Anaqi mengukir senyum, bertambah ger4m peminat-peminat melihat si cilik yang semakin bijak ini.

Anaqi yang manja dengan ke semua makcik dan pakciknya sering menjadi penghias akaun sosial adik-adik Amyra. Salah seorang yang akrab dengan Anaqi adalah Naqiuddin. Semalam telah diadakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran buat Naqiu. Meraikan secara simple namun suasana jadi meriah dengan kelakuan Anaqi yang sangat comel.

Menerusi akaun Instagram Aqeef Anaqi, telah dikongsikan satu video yang memaparkan sambutan ulangtahun kelahiran adik lelaki Amyra bernama Naqiuddin. Namun apa yang melucukan adalah gelagat Anaqi yang happy seperti meraikan hari jadi dia gayanya. Alahai excited tengok kek betul ni. Last-last dia yang tiup lilin. Anaqi Anaqi !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat Anaqi ini. Antara komen-komen netizen :

” Kelaka je tengok anaqi tiup lilin haha.. “

” Anaqi dah besar. Comelnya Anaqi.. “

” Muka bangga dapat tiup lilin. Comel lah.. “

” Dia sedut bukan tiup. Lucu Anaqi.. “

” Rambutnye style lah macam ‘capteh’, ni msti umminye yang jadi hairstylist aqeef, dah besar makin chubby pipinye and more handsome than his daddy lah.. “

” Tiup lilin pun comel.. Sedut ke tiup tu Anaqi.. “

” Ehh macam befday dia pulok. Dia pula tiup lilin.. “

Nampak usaha Anaqi nak padamkan api tu. Tapi cara tiup tu lain macam la Anaqi. Nak sedut api ke mana tu sayang. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Naqiuddin dan semoga berbahagia selalu di samping keluarga tersayang. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aqeef Anaqi by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..