” Aku hampir percaya, tak guna !! ” – Netizen

Video Bell Ngasri Ajar Senaman Ringkas Amalannya Sepanjang PKP, Namun Aksinya Sangat Mencuit Hati. Muka Memang Tak Boleh Blah Tapi Rupa-Rupanya.. Kelakar Sangat !!

Sudah berpuluh tahun berkecimpung dalam bidang lakonan, Bell Ngasri cukup terkenal dan ada tarikannya yang tersendiri. Suka membuat lawak bersahaja, gelagat lucunya ini sering menggeletek hati peminat. Apatah lagi ketika PKP sedang berjalan sekarang, makin banyak lawaknya gara-gara bos4n duduk di rumah.

Berkongsikan cara membuat duit di rumah dan mengisi masa lapang dengan aktiviti berenang, gelagat Bell buat semua tak kering gusi. Manakan tidak gayanya bercerita itu macam betul-betul walhal hanya berkisar tentang permainan saidina. Alahai Bell memang menghiburkan di masa-masa get1r ini.

Bell yang memang sejenis semulajadi suka melawak membuatkan peminat tertunggu-tunggu videonya. Pelakon parodi MeleT0P ini pasti akan ada ilham yang hendak dibuat untuk menghiburkan hari ramai. Kali ini Bell mengajar cara-cara untuk melakukan senaman di rumah agar sentiasa sihat dan bersemangat. Tapi senaman kali ini benar-benar hanc0r !

Menerusi akaun Instagram, Bell Ngasri telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau sedang melakukan beberapa senaman ringkas. Lagak dan mimik mukanya kelihatan seakan-akan benar-benar bersenam tapi bila ditunjukkan keadaan sebenar, boleh berdek4h-dek4h dibuatnya. Kreatif Bell habis semua orang dit1punya. Real punya muka !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat lucu Bell ini. Antara komen-komen netizen :

” Terbaikla bell.. Tak boleh benti buat lawak dah sebati.. “

” Mantul.. Boleh laa dari tak buat.. “

” Aku hampir percaya, tak guna !!.. “

” Bodoh la bell ni.. Hahaha… Tak penah tak kelakar.. “

” Ko senam kat kedai ah hock jela bell.. “

” Baru sebulan PKP bell, awak dah kenapa?.. ” – Mark Adam

Bell bell bell. Kalau dah namanya pelawak, mustahil tak kelakar. Gaya memang tak nak kal4h tapi realiti rasa nak tep0k-tep0k je. Buat ketawa mengekek betul la Bell ni. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Bell sentiasa ceria dan bahagia di rumah. Stay at Home Bell !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bell NgasriĀ  by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..