” Dr. Sheikh dah hujung-hujung tu nak melet0p, haha.. ” – Netizen

Datin Dr Halina Kongsi Video Gelagat Anak-Anaknya Ketika Sesi Photosho0t Raya. Ad0i Aksi Si Kembar, Adam Dan Noah Menguji Kesabaran Betul. Datuk Dr Sheikh Muszaphar Dah Tak Keruan. Huru-Har4 Jadinya, Haha !!

Dikurniakan anak kembar adalah salah satu rezeki yang diberikan Allah dan tidak semua yang dapat menikmati rezeki sebegini. Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor dan Datin Dr Halina Mohd Yunos antara yang bertuah kerana dikurniakan anugerah ini.

Sudahpun memiliki 6 orang anak dengan 4 di antaranya adalah pasangan kembar, anak-anak bertuah ini cukup memeriahkan kehidupan Datuk Dr Sheikh dan Datin Dr Halina. Meninjau akaun Instagram Dr Halina, satu video terbaru mereka berlapan telahpun dimuatnaik.

Memandangkan hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi bakal menyambut Ramadhan, Datuk Dr Sheikh telahpun membuat sesi photosh0ot raya untuk keluarga besarnya ini. Dengan 6 orang anak dan 6 jenis perangai, keadaan untuk mendapatkan gambar yang sempurna sesuatu yang mencabar.

Kelihatan di dalam video ini bagaimana aktif dan las4knya si kembar, Noah dan Adam. Tidak duduk diam, namun Datuk Dr Sheikh dan Datin Dr Halina tetap bercakap dengan penuh kelembutan. Tabik spring betul dengan kesabaran dan cara pasangan ini berkomunikasi dan memujuk anak-anak mereka.

Jom tonton video di bawah :

Keriuhan suasana photosho0t ini dengan ragam kanak-kanak ceria ini menarik perhatian peminat. Ish sus4h juga nak dapatkan sekeping gambar yang sempurna ni. Antara komen-komen peminat :

” Haha makes me think more and more nak banyak anak dr tapi nak juga hahha. Bella.. hold your position pls haha. Sounded a little stressful there.. “

” This is super kelakar. mcm2 karenah anak nak kena entertain, plus mommy yg nak maintain awning tudung lagi. i watched dis few times n cant stop laughing.. “

” Haha i feel the chaos over there. U r a great parents doc.. cool mom also.. klu saya ‘high pitch’ dah kat situ.. tak pikir org lain.. “

” Kelihatan Dr Sheikh yg agak tak keruan disitu, Hahah.. daddy nak hijau dh tu. Sabar sungguh dr dan dato. Saya belum ada kesabaran yang tinggi like you both. Really respect.. “

” Idola no tengk1ng ank.. smga sy pn diberi kesabaran sehebat doc.. The struggle is real. Hehhehehe Dr. Sheikh dah huj0ng huj0ng tu nak melet0p.. “

” Chaos nya dr.. but seri0usly terhibur sungguh. jenuh bersabar So cute. Riuh rendah suasana dibuatnya but loved to see it. Aduii.. Tgk pun pen4t.. Haha.. “

” Jenuh la Dr.. happening dan pen1ng, Boleh dar4h tinggi mcm ni. Tp moments yg sgt indah ni, terhibut tengok. Sus4hnya weii nak bergambar hahah.. “

Memang boleh pen1ng bila anak-anak tidak beri kerjsama sebegini. Suara Datuk Dr Sheikh pun let1h memanggil anak-anak yang superĀ aktif ini. Apa pun, semoga keluarga bahagia ini sentiasa di bawah lindungan Allah dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr Halina Mohd Yunos, IG Dr Sheikh Muszaphar Shukor

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..