” Air mata kebahagiaan dan kegembiraan seorang isteri, touching sangat.. ” – Netizen

Video Nadzmi Adhwa Memberi Hadiah Kej0tan Hari Lahir Untuk Isterinya, Ardell Aryana. Wah Rezeki Ardell Dapat Hadiah Mewah. Ucapan Adhwa Dan Reaksi Ardell Buat Peminat Tersentuh !!

Hasil tinjauan kami di Instagram Nadzmi Adhwa, telah dikongsikan video Adhwa membuat kej0tan hari lahir awal seminggu untuk isterinya, Ardell Aryana. Adhwa memberitahu ini adalah kali pertama berjaya membuat surprise untuk Ardell kerana selalunya jika dibuat pada tarikh lahir sebenar, plannya selalu tidak menjadi.

Adhwa yang baru pulang dari Johor tidak diketahui oleh Ardell. Sejurus tiba dari Johor, Adhwa terus ke kedai kereta dan rupanya Adhwa ingin memberikan Ardell sebuah kereta baru jenama Toyota model Alphard.

Mereka sememangnya sudah mempunyai kereta model yang sama sekarang namun kata Adhwa kereta itu sudah banyak digunakan untuk urusan kerja. Ardell tidak pernah meminta apa-apa daripada Adhwa dan sebagai tanda sayang dan terima kasih Adhwa untuk Ardell, hadiah ini dibelikan untuk suri hatinya itu.

Reaksi Ardell yang senyum namun bergenang air mata di saat Adhwa memel0k dan bercakap memang meruntun hati. Ucapan ikhlas daripada seorang suami yang menghargai jasa dan peng0rbanan seorang yang bergelar isteri dan ibu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini mendapat respon daripada peminat dan ramai yang tersentuh melihat video pasangan ini. Antara komen-komen mereka :

” Siapa pulak poto0ng bawang ni, berair mata tengok. Mashaa Allah, bagusnya Alhamdulillah. moga kekal bahagia sampai syurga Allah.. “

” Masya Allah, terh4ru dan sed1h. moga panjang umur dmurahkan rezeki n sntiasa ddlm lindungan serta rahmat ALLAH SWT.. “

” Air mata kebahagiaan dan kegembiraan seorang isteri, alhamdulillah. Semoga korang berkekalan hingga ke akhir hayat.. “

” Best nya dpt surprise mcm tu, auto mengalir air mata. Last last seb4k, terharu pulak den. Semoga kekal hingga ke jannah dan bahagia selalu. Happy birthday si cantik jelita.. “

” Meleleh kejap tengok korang ni. Semoga bahagia hingga ke jannah. Tumpang gembira tengok happy family, semoga murah rezeki selalu.. “

” Sed1h pulak tengok part last tu, saya seb4k sekali. Murah rezeki Adhwa selalu bahagiakan isteri. Semoga Allah selalu memberkati kalian sekeluarga.. “

” Alamak saya ikut keluar air mata dgn video korang ne.. so sweet.. semoga berkekalan ya sampai ke jannah dan terus berbahagia dengan isteri tersayang.. “

” Alaa npe tgok vdeo ni tgh2 mlmni.. air mata tak blh tahan weh, keluar bderu2 touching sgt.. so sweet korg.. happy untill jannah ok.. “

Walaupun tanpa sebarang permintaan, hadiah Adhwa ini berjaya membuatkan Ardell menang1s. Kegembiraan seorang isteri apabila merasai dirinya dihargai. Semoga kebahagiaan rumahtangga Adhwa dan Ardell ini berkekalan sehingga ke syurga abadi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nadzmi Adhwa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..