Connect with us

Artis / Selebriti

” Dia macam satu tabiat panggil mak mak, tanya mak.. ” – Komen Netizen

Video Content Daripada Adira Suhaimi Mengenai Situasi Ibu-Ibu Di Rumah Buat Ramai Terhibur. Memang Betul-Betul Relate Dengan Situasi Seorang Ibu. Tak Pernah Tak Kelakar Adira Ni, Haha !!

Video content daripada Adira Suhaimi selalunya tidak pernah mengecewakan dan sentiasa menghiburkan. Terbaru di akaun Instagramnya, Adira telah memuatnaik sebuah video content yang memaparkan situasi apabila bergelar seorang ibu. Video ini telah meraih perhatian ramai terutamanya yang bergelar ibu.

Video yang berdurasi beberapa saat ini memaparkan keadaan ibu-ibu apabila bersama anak-anak di rumah. Menurut Adira apabila bersama anak-anak sememangnya tidak akan pernah berasa bosan kerana anak-anaklah yang selalu menceriakan suasana.

Anak-anak akan sentiasa memanggil ibu mereka dalam apa jua keadaan. Tidak kira sama ada si ibu sedang sibuk membuat kerja rumah atau pun sedang berehat. Ada sahaja panggilan ibu  oleh anak-anak walaupun hanya sekadar memanggil sahaja.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 3 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Ramai yang bersetuju dengan situasi yang dikongsikan oleh Adira ini tambahan pula cuti sekolah yang menjelang esok. Meriah lah suasana terutamanya ibu-ibu yang mempunyai ramai anak.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang bersetuju dengan situasi yang dilalui oleh ibu-ibu sekalian. Antara komen-komen yang diberikan :

” Minggu depan cuti sekolah. Bingit la tinge.. Betul la tu…nk berak pn mintak izin ibu… padahal toilet dlm rmh je pon.. “

” Kdg² tgh mandi pun boleh jwb yeaaa! Sbb terngiang2 kt telinga.. My no 4 baru pandai paggil umi..asal buat apa² je..Dia panggil macam ni..Rasa terhibur sangat.. “

” Mi.. kita ni esok dah start cuti sekolah. Jom kita jadi singa sama2  9 hari cuti tu ami. Bila diorg sekolah sunyi pulak kan.. “

” Tau tk pe. Sy nk masuk 6. Berkawan dengan ank² ni rasa bahagia sgt². Tk de kepura-puraan.. Betul sgt anak bila ada kerja bergaduh tp bila x ada rindu la pula .. “

” Kadang geram titew…abah dok tercongak depan mata…dok mami..mami..mami…tanya naper…nak minum air la, nak teman basuh tangan la, nak tunggu dia berak la.. “

” Dia macam satu tabiat panggil mak mak tny mak mana apa semua tapi takde apa apa pun, dia mmg suka mcmtu sukaaaa.. “

” Kami dah start “menyinga” seawal pg dah.. mereka dah start cuti..sampaikan yg kecik tu brape kali dah tersasul panggil umminya “cikgu² .. ..rindu nk g sklh plak da.. “

Ada sahaja idea Adira dalam membuat video content dan selalunya idea Adira ini sememangnya kena dengan situasi semasa. Adira sememangnya kreatif dalam menghasilkan video walaupun hanya Adira sahaja yang menjadi watak utama dalam video-video content yang dihasilkan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Adira Suhaimi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT