” Comelnya anak-anak, macam kak long dengan adik-adik nampaknya.. ” – Netizen

Gambar Pengurus Dato’ Siti Nurhaliza, Rozi Abdul Razak Bersama Anak-Anaknya Raih Perhatian Peminat. Wah Semua Sudah Dewasa, Nampak Sebaya Mak Dan Anak-Anak. Awet Muda Rozi Ni !!¬†

Rozi Abdul Razak adalah pengurus kepada penyanyi nombor 1 negara, Dato’ Sri Siti Nurhaliza. Pernah bergelar kakak ipar kepada Dato’ Siti, Rozi menguruskan karier seni Dato’ Siti sejak lama dahulu. Rozi antara tulang belakang dan orang kuat Dato’ Siti.

Meninjau akaun Instagram Rozi Sang Dewi, telah dikongsikan beberapa keping gambar Rozi bersama anak-anaknya. Mereka sekeluarga kelu4r makan di luar untuk kali pertama selepas Perint4h Kawalan Pergerakan Bersyarat ditam4tkan.

Rozi turut memberitahu mereka menjamu selera di salah sebuah restoran sushi pilihan anak-anaknya. Walaupun Rozi tidak makan sushi, namun melihat anak-anaknya gembira sudah membuatkan dirinya ‘kenyang’. Hati seorang ibu, tengok anak tersenyum pun sudah memadai.

Umum mengetahui, Rozi sudahpun berpis4h dengan abang Dato’ Siti, Saiful Bahri ataupun lebih dikenali sebagai Ayie sejak 2 tahun yang lalu. Pended4han ini dikongsikan sendiri Rozi di Instagramnya sekitar Mac yang lalu setelah ramai yang asyik bertanyakan mengenai suaminya itu.

Jom baca perkongsian di bawah :

Wajah Rozi bersama anak-anaknya ini mendapat respon daripada netizen. Memang nampak seperti sebaya sahaja ibu dan anak-anak ini. Antara komen-komen mereka :

” Macam 4 sekawan, tak pr0pa kan komen ni heheh.. Cantiknya Mia sekarang.. Family time Kak Z Happy hours.. “

” Kita g3ng tak makan sushi.. Favourite anak-anak saya jugak ni Kak Zie. Ibu yg baik dan penyayang sungguh Kak Zie ni.. “

” Bahagia seorang Ibu ialah ketika Ia melihat anak-anaknya bahagia. Kak Zi strong woman and best Mom for your children. Semoga Allah Swt senantiasa berikan kesihatan and success untuk kak Zi. Aamiin.. “

” Comelnya anak-anak sis Rozi. Dah macam kak long dengan adik-adik nampaknya.. ¬†Semoga Allah Swt senantiasa berikan kesihatan and success untuk kak Zi. Aamiin.. “

Rozi yang kini bergelar ibu tunggal mempunyai 3 orang anak hasil perkahwinan itu. 2 orang lelaki dan seorang anak perempuan menceriakan dan membahagiakan hidup Rozi. Tidak hanya sebagai pengurus, Rozi juga giat dalam berniaga produk makanannya iaitu sambal hitam.

Apabila anak-anak sudah dewasa, ibu pun nampak seperti kakak dengan adik-adik. Rozi pun selalu senyum membuatkan wajahnya nampak muda. Apa pun, semoga Rozi berjaya selalu dalam kerjaya dan hidup bahagia bersama anak-anak tersayang. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rozi Abdul Razak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..