” Punya lah exc1ted saya tunggu, last-last.. ” – Netizen

Perkongsian Video Mawar Rashid Di Majlis Pengumuman Jantin4 Bayinya Buatkan Ramai Peminat Berdeb4r Dan Teruja. Tak Sabar Nak Tahu Baby Girl Ke Baby Boy !!

Umum mengetahui, Mawar Rashid memiliki seorang anak lelaki dan sedang mengandungkan anak ke dua yang mana usia kandungannya sudah memasuki hujung trimester ke tiga. Isteri kepada Raf Yaakob ini, sering berkongsi perjalanan kandungannya di media sosial.

Melalui tinjauan di Instagram miliknya, Mawar ada berkongsi sedikit video pendek di majlis pengumuman jantin4 bayinya berserta kapsyen ‘ And its a ‘. Majlis tersebut dilihat sangat meriah dan semua tetamu yang hadir berdeb4r dan turut teruja untuk mengetahuinya.

Dalam video tersebut, Mawar yang manis bertudung putih di samping keluarga, kelihatan sudah bersedia untuk reve4l jantin4 bayinya. Semua tetamu bersedia dan bersama-sama countdown sewaktu Mawar ingin memec4hkan belon yang dipegang oleh Raf.

Namun yang menarik perhatian adalah, video tersebut tergant9ng begitu sahaja dan akan bersambung. Semua peminat’kecew4′ dan tak sabar menantikan sambungan video seterusnya. Mereka berharap video tersebut akan dikongsi secepatnya oleh Mawar.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Mawar disambut gembira oleh peminat. Rata-rata berteka-teki mengenai jantina kandungannya. Antara komen-komen peminat adalah :

” Nakkk tengokkkkk, A girl… hihi, bby girl kan.. perut besar bulat je, Punya lah exc1ted nak tau, Sukonyo tgok mawarashid.  So happy for youu.. “

” Alahhhhh tak suka la cmni… ape ni ape ni sepraiseee betol la mawar niiim. ad0hh2 cpttlahh  tak sbr ni, Adakah ianya babg girl.. “

” Boleh pula to be continue, exc1ted dahh tunggu last to be continued pulakkk, Tengok dari reaksi semua mcm girl.. “

” I think girl. Sbb aritu nmpk beli tuala pink hehe, I rasa boy, Alalalalala girl ker boy, Baby girl kn akak mawarashid.. 

” Ala hai… bru nk thu dpt ank pe… kena smbg lak la nmpknye… huhuhu, Hehehe.. Time tu jugok la si kecek nangeh. Alohlaaa.. “

” Duhhhhh dah exc1ted end up to be continues,  aloalooo.. hahaha..  harap girl laa.. heheheh… Tengok perut macam boy.. “

” Oish s4spen mek nih, Punye lh exc1ted sye tnggu.. last², I beat for girl ,it must be a boy…. look at your baby bump .. “

Situasi ini sungguh mendeb4rkan dan peminat masih tertunggu video penuh dari Mawar. Apa-apapun jantin4 bayi yang bakal diumumkan, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Mawar selamat melahirkan dan sentiasa diberi kesihatan yang baik. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Rashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..