Connect with us

Artis / Selebriti

” Selepas 23 tahun, ni lah first time jumpa adik kandung Mawar.. ” – Mawar Rashid

Mawar Rashid Kongsi Gambar Bersama Adik Kandung, Aireen Yang Terp1sah Selepas 23 Tahun Raih Perhatian Ramai. Wah Selepas 23 Tahun Baru Jumpa, Lama Tu Ambil Masa, Alhamdulillah Dipertemukan Juga. Seiras Sangat Dua Beradik Ni, Sama Sama Cantik !!

Meninjau ke akaun Instagram Mawar Rashid, perkongsian terbaru Mawar telah meraih perhatian ramai. Mawar berkongsi berita gembira yang mana Mawar telah bertemu dengan adik kandungnya selepas 23 tahun tidak pernah berjumpa.

Menurut Mawar, bapanya mempunyai 3 orang isteri dan ibu Mawar merupakan isteri yang kedua. Namun begitu, Mawar tidak pernah berjumpa dengan anak-anak daripada isteri bapanya yang ketiga. Baru-baru ini Mawar berkesempatan berjumpa adik kandungnya bernama Aireen.

Mawar berasa sangat gembira kerana akhirnya Mawar dapat berjumpa dengan adik kandungnya ini. Mawar merupakan anak bongsu dalam keluarganya sememangnya sangat ingin mempunyai adik sejak dahulu lagi. Ternyata Mawar akhirnya mempunyai adik kandung.

Perkongsian ini telah menerima lebih 13 ribu tanda suka daripada warganet dalam tempoh 8 jam ia dimuatnaik. Ramai yang memuji kecantikan kedua adik-beradik ini yang nampak seiras walaupun berlainan ibu. Kedua-duanya sangat manis.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Di ruangan komen, ramai netizen yang memanjat kan rasa syukur apabila Mawar akhirnya bertemu dengan adiknya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Mawar ingat tk mawar duduk depan rumah akak masa dkelantan. rumah plg besar dan mewah masa tu di kmpumg teluk baru lundang… momky mawar jd pujaan sbb cantik sgt² depan².. “

” Macam muka isteri ryan bakery.. cantik.. Dia pun iras mawar.. story time kak mawar.. Alhamdulillah syukur.. Smp kite dpt rs best dia tuu love.. “

” Iras iras muka dua beradik ni.. Alhamdulillah, Aireen dh jumpa dgn Mawar . Enjoy your time with Mawar ok frm cousin kak normahmam.. “

” Alhamdulillah dapat jumpa adik kandung Semoga ikatan ni kekal sampai bila bila Aamiin .. Dia pun iras mawar.. semoga bahagia.. “

” Alhmdulillah… moga tk kn putus hubugan lagi.. kalian tetap adk brdk kandung.. Muka dgn mawar pn sme.. Alhamdulillah.. “

” Love u kak mawar.. Masyallahh.. Mata sama kak mawar, seiras sangat kamu berdua. sama sama cantik adik beradik ni.. “

” Alhamdulilah. semoga ikatan keluarga lebih rapat. cantik kak mawar dan juga adiknya, seiras sangat walau berlainan mak.. “

Pastinya perasaan Mawar tidak dapat digambarkan betapa gembira dan teruja dapat bertemu dengan adik kandungnya setelah sekian lama. Semoga dengan pertemuan ini merapatkan lagi hubungan kekeluargaan antara Mawar dan Aireen.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Rashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT