” Saya teka betul yeayyyyy, tahniah Mawar.. ” – Netizen

Video Sekitar Majlis Baby Gender Reveal Mawar Rashid. Wah Seronoknya Mawar Bakal Tambah Anak Lagi. Comel Je Reaksi Mawar, Raf Yaakob Dan Anak-Anak Masa Belon Pec4h Tu. Happy Betul Semua !!

Pelakon dan juga usahawan, Mawar Rashid ada memaklumkan tentang kehamilan ketiganya tahun lalu. Mengalami alahan yang ter0k, beberapa bulan juga Mawar menyepikan dari media sosial pada ketika itu.

Meninjau akaun Instagram Mawar Rashid, telah dikongsikan satu video yang memaparkan suasana ketika majlis baby gender reveal Mawar semalam. Memilih dekorasi belon berwarna pink namun Mawar sekeluarga memakai baju berwarna biru membuatkan peminat keliru.

Untuk rekod, perkahwinan antara Mawar dan Raf Yaakob telahpun dikurniakan dengan sepasang anak iaitu Raden Muhammad Rafael dan Raden Seri Rosabella Cinta. Ketika majlis ini, turut sama dapat dilihat 2 orang lagi anak Raf dari perkahwinan terdahulu.

Sebelum itu, Mawar ada meminta peminat meneka bayinya kali ini lelaki ataupun perempuan. Si kecil Rafael ditugaskan untuk memec4hkan belon hitam yang terkandung di dalamnya belon-belon kecil berwarna pink. Yeayy baby girl lagi kali ini.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Mawar ini telahpun meraih ribuan tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Saya teka betul yeayyyyy mommy ada geng baru. Seronok tengok family ni, Hehehe sama laa ngan kita . Sulung boy. Then 2 orang girls. Tahniah mawar.. “

” Yess. Betul sy teka.. baby girl.. Alhamdulillah. Yeayy Semoga Allah permudahkan urusan bersalin nanti.. “

” Saya pun betul teka baby girl, patutlah berseri-seri mummy. bersorak-sorak anak-anak happy nak dapat adik girl lagi hehe.. “

” Alhamdulillah Syukur. Bby girl, berseri2 muka mommy to be.. Semoga dipermudahkan segala urusan awak sampai bslin nti mommy gorgeous. Stay safe and stay healthy.. “

” Perut Mawar nampak membulat di atas.. Sah2 PEREMPUAN.. yeahh,, it’s GIRL. semoga ada rezeki saya.. Hihii.. “

” Betul saya teka, Girl.. sbb dlu sy preggy bentuk perut membulat sama hehe. Comel je reaksi muka Mawar tu haha. SOrry Raf, geng mummy lagi.. “

” Alamak saya teka boy haha, terkel1ru tema baju tu haha. Apa pun tahniah Mawar dapat baby girl lagi nanti.. “

Alhamdulillah bakal bertambah lagi geng Mawar selepas ini. Lelaki ataupun perempuan janji babynya sihat. Semoga segala urusan Mawar untuk melahirkan nanti dipermudahkan dan berjalan dengan lancar.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mawar Rashid

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..