” Macam tu je dia camp4k, anak paskal betul Alisa ni.. ” – Netizen

Hairul Azreen Mencamp4k Anak Ke Dalam Kolam Renang Buat Ramai Peminat R1sau. Wah Hebatlah Alisa Aisyah, Kecil – Kecil Dah Pandai Berenang !!

Meninjau ke akaun Instagram Hairul Azreen, p0sting terbaru Hairul telah meraih perhatian ramai. Video tersebut memaparkan Hairul mencamp4k anaknya, Alisa Aisyah ke dalam kolam renang untuk belajar berenang.

Perkongsian video ini turut membuat ramai r1sau jika Alisa akan lem4s. Namun dapat dilihat Alisa boleh mengapungkan dirinya dan berenang ke tepi. Alisa telah dicamp4k ke dalam kolam sebanyak dua kali dan mampu berenang dengan baik.

Namun untuk kali yang ketiga, Alisa sempat melarikan diri daripada Hairul. Jika anda selalu mengikuti perkembangan Alisa, sememangnya sejak dari kecil lagi Alisa sudah diajar untuk berenang. Kini, nampaknya Alisa sudah semakin pandai berenang.

Pelbagai reaksi yang diterima daripada netizen apabila menonton video ini. Ada yang mengec4m tindakan Hairul mencamp4kkan anaknya ke dalam kolam. Ada juga yang memuji cara Hairul kerana akan membuatkan seseorang anak itu lebih berani.

Jom tonton video di bawah :

Selain itu, ramai juga yang memuji Alisa yang sudah pandai berenang. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Omeynya Alisa.. bagus ajar awal2 takde la nnt nk mandi laut terkapai2 nk berenang mcm auntie .. kita ni dh besar pun tk pandai berenang.. “

” Biar dia belajar. kita jangan manja sangat dengan anak bagi 100% berharap pada mak ayah. dah besar susah hidup.. “

” Macam tu je dia camp4k .. disebabkn daddy dia camp4k mcmtu lh dia pandai berenang .. nti besar rekrut jadi navy alisa.. “

” Bagus dapat ajar anak2 kecik survivor macam ini. Persiapan untuk mereka bila meningkat remaja nanti.. anak paskal betul alisa.. “

” Seronok tgok dia pandai berenang tenggel4m timbul , sy klw kena lemp4q mcm tu hrni tenggel4m esok timbul kt surat khabar ja .. “

” Dia dh latih ank2 dia dri kecik guysss.. that why la dia bleh main camp4k cm tu.. klu ank dia tak pndai berenang dia pn takdenya nk camp4k ank cm tu.. “

” Dia tu parents n dia tahu apa yg dia bt.. dia tahu kebolehan ank dia.. yg ckp m4ti bdk tu msti tak follow diorg.. “

Wah, hebatlah Alisa boleh berenang dengan baik. Ilmu pandai berenang ini sangat penting kerana ia merupakan salah satu ilmu untuk menyelamatkan diri. Semoga Alisa Aisyah menjadi anak yang lebih berjaya dalam kehidupan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..