” Sungguh punya gomoi, ingat anak patung silikon ka.. ” – Netizen

Video MUA Bellaz Menggomol Wajah Anaknya, Nealofa Aisywara Buat Ramai Ger4m. Amboi Sampai Macam Tu Sekali Jadi Muka Wara, Comel Sungguh Muka Kena Penyek Tu. Tapi Respon Wara Tu Macam Seronok Jer !!

Meninjau ke akaun Instagram MUA Bellaz, video terbaru yang dikongsikan Bellaz telah meraih perhatian ramai. Bellaz telah berkongsi videonya mengomol wajah anak bongsunya, Nealofa Aisywara yang m0ntel.

Adalah perkara biasa apabila seorang ibu ger4m melihat wajah m0ntel si anak sehinggakan rasa seperti ingin digomol-gomol. Malah para pengikut akaun Instagram Bellaz juga turut ger4m melihat wajah m0ntel Aisywara.

Apa yang membuatkan ramai peminat bertambah ger4m ialah respon Aisywara selepas wajahnya digomol. Aisywara masih boleh tersengih-sengih seperti seronok dibuat sedemikian. Nampaknya makin seronoklah digomol budak comel ni.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 46 ribu tanda suka daripada warganet buat masa ini. Rupanya ramai yang berterima kasih kepada Bellaz kerana mewakili mereka yang sudah lama berasa ingin mengg0mol wajah Aisywara.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji wajah comel Aisywara. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” MasyaAllah macam nak telan je, comel sangattt.. Hat tukang record tu bukan tgok Kat Fon.. Mata dok tgok Kat adik.. hahaha.. “

” Tq bella puashati sy…dh lama sy pendam ger4m harini btul2 puashati padan muka dia tau.. dh lama ger4m pipi pau dia tu.. “

” Dapat kat mami gig1t gig1t dia tuu ger4m laa.. Terima kasih nohh wakilkan kami2 nii.. Lama dh ger4mmm nak buat gitu . “

” Sedap uli aisywara.. Kami tgk pon puaih hati dh mek wara kena penyek2 gutu.. mek wara redha ja mama dia bul1 dia.. “

” Adussss… sronok nye ramas muka Wara oiiii.. puas rasa uiii.. Sungguh punya gomoi ingat anak patung silikon kaaaa.. “

” Tak taulaa aishwarya rai oiii mak hg pun ger4m apatah lagi kami ni ishhhh.. Masyaallah, ger4mnya kte plk yg trikut tersengih.. “

” Hanya mak je boleh buat mcm nie. Terima kasih tolong picit2kan bellaz.. ger4m lama dh dgn seketoi nii.. “

Anak-anak Bellaz sememangnya comel-comel belaka kesemuanya. Semoga Nealofa Aisywara membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah. Puaslah ibu Aisywara mengg0mol Aisywara kerana seronok dilihatnya Aisywara sambil tersenyum.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Mua Bellaz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..