Connect with us
Baju Budak

Artis / Selebriti

” Tak sangka Pawi se sweet ni, muka keras dalam hati ada taman.. ” – Netizen

Safawi Rasid Kongsi Gambar Thr0wback Kali Pertama Bergambar Bersama Syifa Melvin Sempena Ulangtahun Kelahiran Syifa. Wah Lama Betul Pawi Simpan Gambar Rahsia Ni. Comel Sangat Panggilan Manja Untuk Syifa Tu !!

Perkahwinan antara pemain bola terkenal, Safawi Rasid dan Syifa Melvin antara sorotan peristiwa 2022 yang meraih banyak perhatian ramai. Sekalipun banyak dug4an yang dihadapi mereka, akhirnya Safawi dan Syifa selamat bergelar suami isteri yang sah.

Bagi pengikut setia Safawi pastinya menyedari akaun media sosial Safawi tidak pernah ada gambarnya bersama Syifa. Yang banyak dikongsikan oleh Safawi hanya gambar tentang karier bola sepak dan gambar bersama keluarga.

Tealive

Meninjau entry terbaru Safawi di akaun Instagramnya, telah dikongsikan gambar thr0wback yang memaparkan Safawi bergambar bersama Syifa. Gambar ini adalah gambar pertama mereka ketika bercinta dahulu.

Bukan main lama Safawi menyimpan gambar ini dan sempena ulangtahun Syifa ianya dipaparkan kepada umum. Safawi turut memberikan ucapan istimewanya untuk isteri kesayangannya ini. Sweet sangat kapten ni memanggil Syifa dengan gelaran ‘baby’.

High Heel Sandals

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Safawi ini telahpun meraih hampir 100 ribu tanda suka sehingga kini. Antara komen-komen warganet :

” Happy birthday syifa. sweetnya pawi ni. tunjuk slps kahwin tu. semoga kekal bahagia hingga ke syurga Allah.. “

” Happy birthday sis… lps halal bru dia sweet. contoh terbaik. sooooo sweeetttttt bersemut. syifa jaga pawi elok¬≤ dia bintang negara tuh.. “

” Sekarang bebas nk buat posting pasal personal. Continue create your sweet moments boh. love this, pawi sweet fuh.. “

Tudng Kyra

” Tak sangka Pawi se sweet ni, ewahh dh pandai main sweet-sweet. smoga bahagia till janah korang.. suka tengok korang berdua.. “

” Awwwww pawi sho shuwittt hehe. gigih sis tgk LIVE korang malam tadi tau sak1t peghot gelakkk. bertemu jodoh jua akhirnya.. “

” Comelnya kapsyen pawi ni, muka keras dalam hati ada taman haha. Happy birthday Syifa, semoga berkekalan sehingga ke syurga.. “

” Sweet nya captain kita ni, Ceh bersemut skrin aku tengok merpati 2 sejoli. Dia maghi dengan baby sobat. happy birthday syifaa.. till jannah korang . Aamiin.. “

Alahai muka nampak serius tetapi romantis orangnya Safawi ini. Semoga bahtera rumahtangga yang dibina ini sentiasa dirahmati Allah dan dikurniakan kebahagiaan yang berpanjangan. Selamat hari lahir Syifa, moga happy selalu si cantik manis.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Safawirasid29, IG Syifa Melvin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Legoland

BAWAL INSTANT TIE BACK

Mermaid Balloons 2

Trending

Kids Denim

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT