” So cute Fatima pakai tudung, kerut kening tu sebijik macam mommy.. ” – Netizen

Fazura Kongsi Gambar Thr0wback Nur Fatima Aisya Pakai Tudung Ketika Bayi. Alahai Comelnya Nyamma Pakai Tudung. Tersentuh Mommy Faz Tengok Gambar Ni. Cepat Betul Fatima Membesar !!

Hari berganti hari, minggu berganti minggu dan tahun berganti tahun, anak sulung Fazura dan Fattah Amin yang diberi nama Nur Fatima Aisya telahpun 2 tahun usianya. Terasa cepatnya masa berlalu, Fatima sekarang semakin bijak dan petah bercakap.

Meninjau akaun Instagram Fattzuralovelife, telah dikongsikan sekeping gambar thr0wback ketika Fatima masih bayi. Dalam gambar itu, Fatima dipakaikan dengan sehelai tudung dan ini membuatkan si kecil ini kelihatan comel sekali.

Akaun ini dikawal selia oleh Fazura dan Fattah dan banyak memori mengenai Fatima sejak bayi sehingga sekarang dimuatnaik di sini. Sehingga ke hari ini, akaun ini telahpun mengumpulkan seramai 200 ribu orang pengikut.

Kata Fazura, rasa beremosi apabila melihat gambar Fatima ini dan terasa anak cepat membesar. Comel sungguh Fatima bertudung, cantik seperti mommynya sangat. Warganet juga ada yang mengusik Fazura mengatakan mungkin sudah tiba masanya untuk Fatima diberikan seorang adik.

Jom baca perkongsian di bawah :

Posting oleh Fazura ini telahpun mendapat ribuan tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen warganet yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Btl lah kak faz… Touch1ng kan tgk gmbr baby kita ms baby. btw fatima tua 2 bulan je ngn my baby.. tgk fatima tringat ank sy. ada iras.. “

” Pejam celik pejam celik tau2 dh nak masuk sekolah. Sayang Fatima ger4m Ler dekat dia. Comel pakai tudung, macam mommy.. “

” Alahai comeynya dia, It’s time for baby no 2 kakak hehe. Alolor bolatt.. tangan ketak-ketak ger4mmm tengok.. “

” C0py and paste mumy, comel sungguh model cilik mommy nanti ni. Betul cepat anak-anak membesar, smoga Fatima menjadi anak yang solehah.. “

” MasyaAllah nyamma so adorable sejak baby lagi. sayang nyamma. Fatima look comel. Sekarang dah besar bijak pandai pula. Sayang sangat awak ni.. “

” So cute Fatima pakai tudung, ger4m betul tengok anak solehah mommy ni. Kerut kening tu sebijik macam mommy haha.. “

” Hugs them as much and as many times whenever you can because the time will come where they don’t even want you to send them to school or see you at their school gate.. “

Alahai Fatima, tak pernah tak comel. Fatima kini semakin membesar, semakin cantik seperti mommy. Semoga Fatima menjadi anak yang solehah kepada kedua orang tua dan insan yang berbudi pekerti dan berakhlak mulia.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattzuralovelife

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..