Connect with us

Artis / Selebriti

” Takpe lah Pawi, pi main bola je lah.. ” – Netizen

Video Gelagat Safawi Rasid Cuba Mengikut Ipar Duainya Menari Poco-Poco Buat Warganet Terhibur. Adui Pawi, Keras Kejung Terus Kaki Tu. Padan Hentak Kaki Setempat Sambil Garu Kepala Je Lah Pawi Ye, Haha !!

Siapa tidak kenal dengan keriuhan adik beradik The Melvins iaitu Syafiqa Melvin, Syatilla Melvin, Syida Melvin dan Syifa Melvin. Ada sahaja jenaka yang mereka lakukan yang membuatkan warganet terhibur dan gelak ketawa.

Meninjau akaun Tiktok Edellmieyza, telah dikongsikan satu video yang memaparkan The Melvins bersama pasangan masing-masing menghadiri majlis Appreciation Night Kekasih. Dengan tema hitam, semua adik beradik The Melvins ini bergaya dengan busana masing-masing.

Klik gambar untuk info..

Seperti biasa, pasti akan ada sesi menari beramai-ramai dan tarian poco-poco menjadi tarian wajib The Melvins. Apa yang menarik perhatian ramai adalah gelagat suami Syifa, Safawi Rasid yang terkebil-kebil tidak dapat mengikut step tarian tersebut.

Auto keras kaki Safawi apabila disuruh menari, iye lah orang biasa gelecek bola tiba-tiba kena menari memang keras batu lah jadinya. Tergaru-garu kepala Safawi sampai ke sudah tak terikut step tarian poco-poco tu. Adui lawak tengok ekspresi muka Safawi tu, hehe.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) 

@adellmieyza

Sori pawi🫢 hampa jgn gelak..berdonsaaa😅 #pawi #safawirasid29 #syifamelvin #kekasihthemelvins #fyp #fypdongggggggg #dinnerkekasih #appreciationkekasih

♬ original sound – Adellmieyza – Adellmieyza

Sehingga kini, lebih 15 ribu tanda suka telah pun direkodkan untuk perkongsian ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Hahaha apa dia buat tu hahaa.. main bola jelah ek. geng 2-3x garu kepala nak boleh ke habis poco-poco.. ”

” Tak pe lah Pawi, pi men bola jela haha. member sampai garu kepala haha.. masak la pawi oii dah masuk family melvins kena la join.. ”

” Hahahaha. fyp ni, abislah setahunn kene bahann nanti dgn dak2 jdt. lols. macam budak tadika buat persembahan tapi malu-malu.. ”

” Sekolah dia dulu takda poco2 ke? ke 24jam memg kat padang bola? haha nasib la pawi, garu la pala sampai habis.. ”

” Pawi lebih baik kau main boleh jelah haha.. pawi be like “nak gerak mcm mana ni?” sambil garu kepala.. ”

” Dia main bola, korang ajak poco-poco auto keras. Sumpah aku berdekah tengok pawi, lawak gila dengan muka blur tu.. ”

” Garu kepala member, susah bebenor ke step tu pawi oiii haha. tak payah la pawi, hang main bola sudah hehe.. ”

Klik gambar untuk info..

Adui Pawi, memang tak ada bakat menari langsung. Kelakar tengok muka blur Pawi sambil garu kepala tu. Pawi kena belajar joget poco-poco lah selepas ini, baru lah boleh join group The Melvins. Apa-apa pun, ini hanya lah sekadar hiburan semata-mata dan semoga semua terhibur.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Adellmieyza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT