Connect with us

Artis / Selebriti

” Fuyoo handsomenya Isaac dengan style baru ni, abang-abang sangat.. ” – Netizen

Penampilan Terbaru Anak Sulung Zahirah Macwilson, Isaac Raees Cur1 Perhatian Warganet. Wah Isaac, Sesuai Betul Gaya Rambut Ni Dengan Isaac. Auto Nampak Macam Daddy, Makin Handsome. Gambar Last Tu, Amboi Macho Sangat Lah !!

Sejak dari lahir lagi, Isaac Raees iaitu anak sulung Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza menjadi kesukaan ramai. Wajah comel dengan lesung pipit di pipi menjadi tarikan untuk Isaac. Kini Isaac sudah berusia 3 tahun dan tanggal 5 Januari lalu adalah ulangtahun kelahiran Isaac.

Meninjau entry terbaru di akaun Instagram Isaac Raees, telah dikongsikan beberapa keping gambar yang memaparkan Isaac berambut baru. Jika sebelum ini rambut Isaac sedikit panjang, kali ini Zahirah dan Aiman memotong pendek rambut Isaac.

Klik gambar untuk info..

Dari comel, bertukar menjadi handsome boy, itu yang dikatakan oleh warganet di ruangan komen setelah melihat wajah Isaac. Semakin besar, semakin nampak seiras wajah Isaac dengan Aiman. Sewaktu baby dahulu, semua mengatakan wajah Isaac seperti Zahirah.

Pujian diberikan oleh warganet kepada Isaac. Tahun baru, gaya pun tukar baru. Apatah lagi, tidak lama lagi Isaac bakal bertukar status kepada ‘Abang’. Ramai yang suka dengan style baru Isaac. Tak pernah nampak tak handsome anak sulung Zahirah dan Aiman ini.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian ini sehingga kini telah pun meraih lebih 20 ribu tanda suka daripada warganet. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Kak, the 2nd pic, he does look a bit like abang (haza).. my handsome boy. So handsome.. kecil lagi dh handsome, besar nanti jadi rebutan ramai ni.. ”

” Tiba-tiba nampak muka daddy diaa. kalau tak memang muka mummy ni.. dh besar ni sebijik muka aiman.. ”

” Handsome macam selalu la Isaac ni.. going to be big brother soon.. cepat sangat Isaac besar.. dulu comel, sekarang handsome.. ”

” Sejak nak jadi abang ni makin handsome lah dia.. handsome boy, nampak sangat abang-abang dh.. ”

” Handsome nya isaac, nanny love you.. Looks so grown up Handsome boy.. makin handsome style rambut macam ni.. ”

” Nampak lagi handsome bila Isaac potong rambut macam ni.. ish macam muka daddy lah Isaac.. ”

” Fuyoo handsome nya Isaac dengan style baru ni.. Dah besar dan abang-abang sangat.. makin lama makin nampak iras muka Aiman.. ”

Klik gambar untuk info..

Alahai kesayangan daddy dan mummy ini, makin bertambah-tambah handsomenya tu. Rambut panjang nampak comel, apabila dipotong seperti ini bertukar handsome macam daddy. Semoga Isaac membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang soleh untuk daddy dan mummy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Isaacraees

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT