Connect with us

Artis / Selebriti

” Cari pasal Acap, get ready lah kalau beradik Melvins tu masuk. Habis terdiam kau nanti, haha.. ” – Netizen

Video Live Acap Bersama Safawi Rasid Buat Ramai Terhibur. Amboi Acap, Sempat Lagi Nak Recruit Pawi Join Geng Tak Takut Bini Yer. Lawak Part Pawi Sambung Menyanyi Lagu Madu 3 Tu, Haha !!

Bagi yang mengikuti live Acap di akaun TikTok pasti mengetahui yang Acap seorang yang kelakar. Banyak video live bersama rakan-rakan artis membuatkan ramai tak kering gusi. Acap juga suka menyakat dengan mengajak geng suami untuk tidak takut kepada isteri-isteri mereka. Namun ini hanyalah gurauan dan content sahaja.

Sebelum ini, live Acap bersama pelawak Fad Bocey mengundang tawa ramai. Gara-gara Acap menyuruh Fad menyanyi lagu Madu Tiga, Fad akhirnya kena cepuk dengan isterinya. Terbaru, meninjau di akaun TikTok telah dikongsikan video memaparkan Acap live bersama pemain bola sepak iaitu Safawi Rasid.

Klik gambar untuk info..

Menerusi video itu, pada awalnya Acap bertanya kepada Safawi atau lebih mesra disapa Pawi adakah meminati seniman P. Ramlee. Selepas itu, Acap meminta Pawi menyambung lagu Madu Tiga. Namun apa yang mencuit hati adalah telatah Pawi menukar lirik lagu tersebut.

Selain itu, Acap mengajar Pawi cara supaya tidak takut bini. Telatah kedua mereka dalam live itu berjaya mendapat lebih 40k views. Sampai ke akhirnya Acap tidak berjaya menarik Pawi untuk menyertai geng tidak takut bini. Sehingga kini, perkongsian video tersebut menerima ratusan komen sejak ia dimuatnaik ke akaun Instagram.

Tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika jika video lambat keluar )

@livestreamreposted

hampir join club tapi tidak berjaya 😂 #acaps #safawirasid #fyp #fypage #foryourpage #fypmalaysia #fypindonesia #livereposted #gacor #cuyyy #takutbini #pawi

♬ original sound – livereposted – livereposted

Di ruangan komen, pelbagai respon diberikan warganet dan rata-rata mereka terhibur menonton live Acap bersama Safawi. Antara komen-komen warganet adalah :

” Cari pasal Acap, get ready lah kalau beradik Melvins tu masuk. Habis terdiam kau nanti, haha.. Tak sangka Pawi rupanya boleh tahan kelakar, haha.. “

” Syifa dok tengah je.. Beradik dia semua beratur dok tepi tenunggggggggg hahahhahaha.. Acap kalau tak pancing orang memang tak boleh duduk diam kan.. “

” Paling tak sangka Pawi nie lawak jgak.. Dok ingt serius.. Harap Acap live ngn dia lg la.. Tergelak aku dengar Pawi sambung nyanyi, tahu pun takut haha.. “

” Acap end awal hari nih ya, 2.30 tk ada da, aku pon tersangkut gian tgok live Acap.. Dulu layan org SS live Acap je, harap Pawi on form lepas nih.. “

” Wei Acap semua dia racun habis, siot lahhh Acap.. Nasib baik lah aku  tak dak bini . Klau ada bini dngn aku² sekali apa nnti kena.. “

” Acap ni batu api ehhh.. Kat luar berani ehhh… Cuba dlm umah.. Hahaha aku tengok banyak orang dah kena cepuk dengan bini2 gara2 Acap, haha.. “

” Hilang stress tengok live korang ni, hahahaa.. Penat gelak tengok Acap asyik nak ajak Pawi join club geng tak takut bini, hahaha.. “

Klik gambar untuk info..

Rupanya boleh tahan kelakar Pawi ni yer, Acap pun tak henti-henti nak menghasut Pawi join geng tak takut bini. Seloroh warganet meminta Acap agar berhati-hati kerana jika adik-beradik Syifa mengetahui video ini pasti Acap dicepuk oleh mereka, hehe.

Silakan SHARE..

Sumber : TikTok livereposted

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT