Connect with us

Artis / Selebriti

” Lagi rancak cerita, semakin kuat kena tepuk Pak Azad.. ” – Netizen

Eira Syazira Dan Pak Azad Kongsi Momen Pertama Kali Mereka Berkenalan Buat Ramai Terhibur. Memang Pasangan Ni ‘ Masuk Air ‘ Sungguh Lah. Lawak Part Pak Azad Nak Pinjam Duit Tu. Berdekah Eira Gelak Sambil Cerita, Haha !!

Meninjau ke satu akaun TikT0k, perkongsian sebuah video yang memaparkan pasangan selebriti iaitu Eira Syazira dan suaminya, Azad Jasmin atau mesra dipanggil Pak Azad telah meraih perhatian ramai. Pasangan ini bercerita mengenai perkenalan mereka pertama kali berjumpa.

Menurut Eira, mereka berkenalan menerusi satu set penggambaran drama yang mana Eira merupakan her0in drama itu. Pak Azad pula hanya pelakon tambahan dan hanya melibatkan satu babak sahaja bersama Eira. Namun disebabkan cinta pandang pertama mereka mula berkenalan.

Klik gambar untuk info..

Sepanjang perkenalan, Eira turut berkongsi beberapa kisah kelakar mereka. Ini termasuk juga kisah Pak Azad menguji Eira dengan meminjam wang berjumlah 500 ringgit dengan alasan untuk membayar rumah sewa ibunya. Inilah dikatakan jodoh.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 9 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Pasangan ini sememangnya nampak serasi bersama kerana kedua-dua gemar bergurau senda dan bergelak tawa. Pasangan yang ceria dan ‘masuk air’.

Jom tonton video di bawah :

@nasshopp_

Hahaha nak pinjam duit guna nama mak.. Korang layanlah sampai habis , lawak betul dorang ni hahaha #pakazadeirasyazira #melawak #foryoupage

♬ Funny video “Carmen Prelude” Arranging weakness(836530) – yo suzuki(akisai)

Di ruangan komen, ramai yang terhibur mendengar kisah perkenalan pasangan ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Lagi rancak cerita, semakin kuat kena tepuk Pak azad.. But still smpai skrg pun hensem pak azad ni.. hahaha bape kali pak azad kena lepuk.. “

” Azad masa muda mula2 masuk realiti show kan. hensem masa tu.. pak Azad wlpun krek2 sikit tp orgnya bagus , dpt wife bgus rajin dgn suka gelak pla tu.. “

” Seronok dgr dy gelak… Aku pn gelak sekali.. Seronok dengar dia cerita.. itulah jodoh.. sy pon berjangkit ikot ceria juga…happy selalu ira dan suami.. “

” Memang ensem pak azad dulu.. tall, dark & handsome.. start crush dgn dia msa tgk dia belakon crita ank mami dgn faezah elai.. suka pak azad smpai skrg.. “

” Aku suka deme ni time berlakon citer ape nth. Eira jd heroin. hero nya zamarul hisyam. pak azad watak antagonist dlm citer tu.. “

” Weh dulu mcm tkleh trima gak tau ira kawin dgn pak azad sbb pak azad blkon jd jahat manjang masa tu. .tp sape sangka pak azad kelako benonye.. “

” Oooo hero razali yg menang program realiti yg pak azad masuk gak tukan.. lupa la ape name program tu tp azad guna name isaac ms tu.. “

Klik gambar untuk info..

Dalam sweet perkenalan pasangan ini tetap terselit cerita yang kelakar. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga hubungan Eira Syazira dan Pak Azad berkekalan hingga ke jannah dan sentiasa bahagia bersama anak-anak tercinta. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber :  IG Nasshop

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT