” Power dah kak Nana sekarang, bukan kaleng kaleng ya.. ” – Netizen

Siti Nordiana Kongsi Gambar Bersama Seorang Jejaka Tampan Raih Perhatian Peminat. Wahhh Sama Cantik Sama Padan Ni !!

Siti Nordiana Binti Alias atau lebih mesra dengan panggilan Nana, merupakan pelakon dan penyanyi yang berkebolehan dalam industri tanah air. Penyanyi yang hits dengan lagu Angk4ra ini, antara selebriti yang sering kali dilihat melayan baik peminat-peminatnya di laman sosial.

Melalui perkongsian Nana di laman Instagram miliknya, Nana berkongsi satu gambar bersama salah seorang pelakon antarabangsa Korea yang dikenali ramai iaitu Lee Min Ho. Nana yang bergaun kuning kelihatan cantik dan sepadan berada di sebelah Min Ho.

Di ruangan kapsyen, Nana menyifatkan fansnya sangat kreatif kerana berjaya edit gambar tersebut. Padanannya bersama Min Ho menghiburkan hati dan mencu1t hati netizen. Relax sahaja Nana melayan keren4h peminat yang ceria dan penuh dengan pelbagai idea.

Hal ini terjadi kerana posting Nana sebelum ini yang berkongsi gambar sofa berserta kapsyen, ‘Coming soon 2021, InsyaAllah ‘. Rata- rata peminat berteka teki dengan perkongsian tersebut dan ramai mengus1k bahawa Nana bakal ke jinjang pelamin.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Gambar yang dikongsi Nana mendapat komen yang positif daripada peminat-peminatnya. Rata- rata peminat gembira dengan padanan itu. Antara komen-komen mereka adalah :

” Oh no.. What did I do again this time, Sorry Mader, Minho pij4k kain Mader tu. Dah suruh duduk elok dah. Pun tak nak. Deg1l dia ni.. “

” Fuh, tahniah sis. Mmg layak lah mader up pun. Hero yg dia pilih, helok camne plak kan, Hahahaha baru gambar tak edit video lagi tuh sis sitinordiana.. “

” Nak ke 2021 tu, confirm makin ramai duduk dkt atas sofa tu, HAHAHHAHAHAH P0wer dah kak nana skang Bukan kaleng2 ya.. “

” Haha.. 2021 tu lambat sgt mader. Penuh lah smua hero duk sebelah tu nanti. Fans mader dh mulakan misi isi sofa kosong tu.. “

” Nana jenis yg layan perang4i fans dia. Itu yg org syg g1ler kat dia. Btw hensemnyer sblh tu, sweet helokk plak.. “

” Sepadan sangat tu… hahaha… nana ni suka melayan anak2 nye yang kreatif. Ok klu yg nie kami ok sbb mmg sesuai sgt dgn mader.. “

” Helok sgt Tu nana…. sesuaiiii sgt. Mcm Pinang d bel4h 2, perghh pader kami bukan kaleng2. Sepadan sgt.. hbis cov1d nnti Mai la Malaysia masuk meminang.. “

Seronok melihat gurau senda Nana dan peminatnya. Sebagai selebriti, sudah pastinya peminat adalah antara tulang belakang yang sentiasa ada untuk memberi sokongan kepada mereka. Apa-apapun kami di Berita Kopak mengharapkan Nana sentiasa berjaya dalam semua bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Nordiana Alias

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..