” Comel macam muka mommy, gelak pun macam mommy dia juga.. ” – Netizen

Video Amar Baharin Bersama Anak Perempuannya, Ayra Aryssa Yang Menghiburkan Peminat. Alahai Seronok Sangat Aryssa Ketawa, Makin Comel. Iras Macam Amyra !!

Lahir 1 Februari yang lalu, anak kedua Amar Baharin dan Amyra Rosli kini sudahpun berusia telah 8 bulan. Selain abangnya Aqeef Anaqi, Aryssa juga selalu mendapat perhatian peminat pasangan ini selain abangnya Aqeef Anaqi dan Aryssa juga mempunyai akaun sosialnya sendiri.

Meninjau akaun Instagram Amyramarr ( kelab peminat Amar dan Amyra ) , telah dikongsikan satu video yang menunjukkan gelagat Aryssa bersama Amar. Aryssa yang didukung daddynya ini nampak begitu ceria dan comel sekali.

Aryssa sudahpun mula memahami apa yang diperkatakan Amar dan kelihatan dalam video ini Amar menyebut ayat ‘ket0k kepala dulu’ dan merapatkan kepalanya ke arah Aryssa. Amar yang mengagah Aryssa membuatkan Aryssa ketawa dan menampakkan giginya yang comel.

Benarlah kata pepatah, mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Kedua-dua anak Amar dan Amyra memiliki wajah yang sangat cute dan mewarisi kecantikan dan kekacakan Amar dan Amyra. Jika Anaqi terlihat banyak menyamai rupa Amar, Aryssa pula nampak sama seperti Amyra.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

😂😂😂

A post shared by AMYRAMAR'S FAMILY FANS (@amyramarr) on

Gelagat Aryssa yang ketawa riang bersama Amar ini menghiburkan dan membuatkan peminat ger4m melihat wajahnya yang begitu comel itu. Antara komen-komen daripada peminat :

” Masha’Allah, comelnyer dua beran4k ni. Mesti cantik cam mommy dia bila besaq nti, la ni pun cute sangat dah.. “

” Alololo comel sangat baby. So cute, sweet and comel sangat2 ger4m la. mesti besar nnt cantik cm mmy dia.. “

” Comel sangat Aryssa, muka mommy sangat… soooo shantek. She get pretty feature from good looking parent.. “

” Comelnya Aryssa macam muka mommy dia. Gelak pun macam mummy dia juga. Allahh… comelnyaaaa ger4m tgk bud4k kecik ni.. “

Mudah terhibur sungguh bud4k Aryssa ini, senyuman dan ketawa tu lagi membuatkan Aryssa bertambah comelnya. Daddy pun rajin melayan dan mengagah Aryssa, lagi bertambah suka si kecil. Tengok sahaja gaya ketawanya itu memang sama macam Amyra.

Semakin Aryssa membesar, tentunya akan lebih banyak keren4hnya yang bakal menceriakan lagi kehidupan Amar sekeluarga. Apa pun, semoga Aryssa membesar menjadi anak yang solehah dan sentiasa menjadi penghibur hati untuk mommy dan daddy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyramarr

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..