” Comel betul Qis, macam muka Jennie Bl4ckpink lah.. ” – Netizen

Wajah Terkini Pelakon Cilik Nur Qistina Raisah Yang Kini Sudah Pun Berusia 12 Tahun. Alahai, Cantik Dan Bertambah Manis Sekarang !!

Nur Qistina Raisah binti Mohd Kamarol Azri merupakan seorang pelakon cilik yang banyak membintangi drama-drama tempatan. Memulakan kerjaya lakonan seawal usia 4 tahun lagi, Qistina sememangnya antara pelakon cilik yang berbakat besar.

Antara drama popular lakonan Qistina ialah Papa Ricky yang membuatkan dirinya mula dikenali umum. Selepas itu, Qistina mula membintangi banyak drama dan juga filem. Tidak dirasa masa yang berlalu, kini Qistina sudah berusia 12 tahun dan masih lagi aktif dalam bidang lakonan.

Meninjau ke akaun Instagram Qistina, dia sering mengemaskini akaunnya itu untuk berkongsi perkembangan terkininya dalam dunia hiburan. Antara entri terbaru Qistina yang dimuatnaik olehnya ialah wajahnya yang mengenakan solekan.

Gambar tersebut mencur1 perhatian ramai peminat kerana Qistina jarang menyolek wajahnya. Apabila dia mengenakan solekan, wajah Qistina tampak begitu manis dan cantik sekali. Maklumlah tanpa solekan pun sudah cantik, apabila disolek semestinya makin cantik.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Penampilan Qistina yang begitu cantik ini telah mendapat pujian daripada para netizen. Ada juga yang memberi kata-kata semangat buat Qistina. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Cantiknya qistina ni, semoga dipermudahkan segala urusan untuk berlakon.. Jangan lupa berdoa dan jadilah orang yg beriman dan kuat di dunia akhir4t ,kamu pasti kuat qis.. “

” Comel betul Qis ini semangat Qis mengej4r karier mu sampai besar nanti kami akan selalu support Qis.. “

” Hurm camne ek nak cakap …. awak lawaa ar .. Org kalau jarang make up ni kcntikan dia lain sikit… “

” Qis , you so cute, nak cute mcm you jgk, Macam muka Jennie Bl4ckpink lahh.. Qis cantik lah bila make up.. “

” Qis cantik la bila makaup tak mekap pun cantik macam ank saya la .. Stay strong kak qiss… i hope you strong walau apa jua yang berlaku.. “

” Cantik la akk ni… Saya selalu tengok akk berlakon….. Akk pernah berlakon dlm cerita per1sik cilik kan.. “

” Ingatkan sape tadi rupanya qiss uu comel ger4mnya. Stay str0ng qis btw awak pretty…hahaha.. “

Cepat sungguh masa berlalu dan Qistina kini semakin menginj4k usia remaja. Wajah Qistina tidak jauh berbeza daripada kecil malah semakin cantik dan manis. Semoga Qistina Raisah terus berjaya dalam bidang lakonan serta industri hiburan tanah air dan juga pelajaran.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Qistina Raisah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..