” Bibir macam mama dia lah.. ” – Netizen

Posting Terbaru Elly Mazlein Mengenai Anaknya Raih Perhatian Peminat. Wah, Dah Sebulan Usia Baby Haider Mateen. Part Bibir Tu C0py Paste Mama Sangat !!

Umum mengetahui bahawa selebriti popular, Elly Mazlein baru sahaja dikurniakan cahaya mata kedua menerusi perkahwinannya bersama Mohamad Azlan Che Nuh yang merupakan seorang guru.

Meninjau ke akaun Instagram, Elly telah memuatnaik gambar terbaru anaknya itu yang diberi nama Haider Mateen. Tanpa kita sedari, sudah sebulan usia Haider dan pastinya tinggal dua minggu sahaja lagi baki berpant4ng buat Elly.

Walaupun Elly masih tidak mended4hkan wajah keseluruhan anaknya ini namun perkongsian Elly turut mencur1 perhatian para peminatnya. Ramai menyatakan bibir Haider seperti bentuk bibir ibunya.

Basan Haider juga dilihat semakin m0ntel dan Haider memakai baju yang mempunyai logo Menchester United yang tertera namanya. Elly turut menyatakan akan berkongsi gambar Haider lagi ketika hari lahirnya pada bulan Disember.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ramai yang menyatakan bibir Haider sama seperti bibir mamanya. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Happy 1month haider… Harini genap 30hari anak sy emirhayyan tinggalkan kami lepas 7hari didunia…. Moga sy lebih kuat n redha… Bersangka baik dengan ketentuan Allah.. “

” Comel.. bibir nak seksi ya.. Ad0ii papa tak mauk Gua ke.. Peminat MU masuk sekarg ni.. Moga Haider membesar sihat dan kuat.. “

” Cepatnya, rasa macam baru lagi.. Moga Haider sehat selalu yeeer.. Alhamdulillah moga terus sihat2 saja.. “

” Bibir mcm mama dia la.. Rasa baru ja dgr kak lina bersalin. Dah sebulan haider. Alhamdulillah… happy 1month haider .. “

” Alhamdulillah.. Tengok bibir pun dah tau comel.. tak sabaq nak tengok wajah penuh Haider.. Hihi tak tahu lah bila boleh tgk muka baby Haider yg comel ni.. “

” Hye baby tomey moga besar dgn sht jadi anak yg soleh jadi kebanggaan mama papa berjaya dunia dan akh1rat.. “

” Bibir berbentuk dah si hero no.. Hahaha papa peminat MU rupanya.. Eh. Beza sebulan jela dgn anak kita. Hero jgk. Alhamdulillah.. “

Tidak sabar rasanya untuk menantikan Elly berkongsi wajah penuh Haider. Pastinya comel seperti kakaknya, Sefhia. Semoga Haider Mateen membesar dengan sihat dan menjadi anak yang baik serta soleh.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..