” Aishh dia pegang tangan saya, alam4k.. ” – Fazura

Video Cubaan Fazura ‘Meng0rat’ Fattah Amin Menghiburkan Ramai Peminat. Amboi Kemain Fazura Yer Menyak4t, M4lu-M4lu Fattah !!

Siapa tidak mengenali pasangan selebriti Fattha Amin dan Nur Fazura ini. Mereka boleh dikatakan antara selebriti yang sangat disenangi ramai. Malah sikap humble dan jarang-jarang terpal1t dengan kontr0versi juga dipuji ramai peminat.

Meninjau di akaun Instagram milik fans pasangan ini, telah berkongsi satu video yang telah diambil menerusi ig story Fazura. Menerusi video itu, kelihatan Fazura sedang menyak4t suaminya dengan cubaan untuk ‘meng0rat’ ketika mereka berjalan bersama-sama.

Kedengaran suara Fazura telah bertanyakan kepada Fattah adakah dia seorang sahaja, dan seloroh Fazura berkata bagaimana dia ingin ‘meng0rat’ Fattah sedangkan dia tidak pandai ‘meng0rat’. Pada akhir video itu, kelihatan Fattah telah memegang tangan Fazura. Alahai, sweet je pasangan ni kan.

Perkongsian video itu telah menarik perhatian peminat gar4-gar4 adegan comel pasangan ini. Untuk pengetahuan, video tersebut telah dirakamkan ketika Fattah dan Fazura berada di Pulau Langkawi.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur dan suka menonton gelagat  Fazura menyak4at suaminya itu. Antara komen-komen menarik adalah :

¬†” Malu-malu Fattah kena us1k dengan isteri tersayang. Boleh tahan kelakar lah Fazura ni sekarang, ade je ha video yang menghiburkan.. “

” Sepatutnya, Fattah cakap macam ni, ‘ jang4n meng0rat saya, saya dah ada isteri, hahaa kelakar lah part last tu.. “

” Patut Fazura jer1t aku sunyi, hahaha teringat ayat ni Fazura jer1t dalam filem apa tah, hahaha. Sweet couple lah korang ni.. “

” Romantik lah, walaupun kelakar. Suka sangat dengan Fazura dan Fattah. Pasangan yang very low profile. Semoga bahagia selamanya.. “

” Aku gelak bila dengar Fazura cakap dia pegang tangan saya, alamakkk, haha dapat bayangkan muka Fazura yang comel tu, hahhaa.. “

” Sweet, bersemut habis skrin telefon. Fazura tak pernah tak comel lah kalau buat perangai selamba dia tu, hahaha tapi nampk Fattah macam malu tapi mahu, haha.. “

” Amboi kemain mummy Fatima yer sekarang, hehe tak pandai meng0rat tu lah daddy Fatima suka, alahai suka lah tengok video ni.. “

Kelakar lah dengar Fazura menyak4t Fattah, tapi memang sweet betul pasangan ini. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap semoga pasangan ini sentiasa bahagia bersama dan ik4tan perkahwinan mereka akan kekal hingga ke akhir hayat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fattura Rangers, Fattah Amin, Nur Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..