” Betul-betul macam Tomok Newboyz.. ” – Netizen

Video Fizie H0t FM Kongsi Gambar Gaya Rambut Shuib Sepahtu Ketika Zaman Persekolahan Buat Ramai Terhibur. Wah Nampak Berbeza Sungguh Dengan Gaya Sekarang, Rambut Bel4h Tengah Tu Yang Tak Tahan !!

Zaman persekolahan adalah zaman yang menyeronokkan. Pastinya banyak kenangan yang tidak dapat dilupakan ketika di bangku persekolahan. Meninjau ke akaun Instagram pelawak Shuib Sepahtu, gambar dirinya semasa zaman persekolahan telah dikongsikan.

Apa yang menarik ialah gaya rambut Shuib ketika itu yang menyikat rambutnya berbel4h tengah. Rambut tersebut sebenar sangat popular sekitar tahun 90 an kerana ia merupakan gaya rambut penyanyi Tomok dari kumpulan Newboyz pada ketika itu.

Ada juga yang menyatakan gaya rambut sebegini merupakan gaya rambut budak baik. Gambar tersebut telah dikant0ikan oleh Fizie H0t FM kepada peminat-peminat Shuib sambil mengusik dan mentertawakan Shuib. Wah, tak sangka kan Shuib pernah berambut sedemikian.

Video yang berdurasi 12 saat itu telah mendapat ratusan ribu tontonan yang kebanyakannya terhibur melihat gambar Shuib tersebut. Ada yang menyatakan wajah Shuib seperti Tomok dan ada yang menyatakan wajah Shuib seiras seperti anak lelakinya.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini membuatkan ramai netizen memberi emoji ketawa dengan gaya rambut Shuib. Antara komen-komen yang diberikan oleh mereka :

” Betullah kata jep. penangan tomok ke tomoi  hahahahahaha.. Perghhhhhh bel4h tengah. bel4h tengah baik punyaaa.. “

” Hahaha hahahaha hahaha tak baik dowh gelak kan org tapi aku gelak jugak sorry bang shuib. Abang uwaish c0py daddy.. “

” Hahahaa skrg pon sme je ib cume rmbut je brbeza. rambut bel4h tgh la. Sikat tengah idola gadis2. Mesti selalu kena bul1 ni kat sekolah..haha.. “

” Rambut guna tencho ke. Alamak… Rambut bel4h Ni buka aib ni . kalau bel4h tepi senang kena t1pu kalau belah tengah cane ibb .. “

” Rambut bel4h tengah ni kalau dulu² selalu kena p0w kat kantin sekolah… paling koman pun kena bul1 beratur belikan makanan.. “

Rasanya zaman tu rambut belah tgh jd trend lg2 tomok dgn naqiu masa tu tgh h0t.. Dia ingt dia tomok ke ? betoi betoi mcm tomok newboyz ..  “

” Bel4h tepi tu… Adakah zaman new boyz.. Elok lh tu… Sekali pandang macam ben amir hahaha dua kali pandang baru nampak shuib.. “

Wah, memang legend gaya rambut sebegini. Wajah Shuib tidak banyak berubah sehingga dewasa dan nampak macam budak baik jer Shuib dahulu. Semoga Shuib terus berjaya dalam karier seni dan sentiasa berbahagia bersama keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..