” Pandainya twins ni, cute je yang tak jadi sama baju tu.. ” – Netizen

Video Terbaru Anak Kembar Diana Nasir, Anggun Darlessa Dan Anggun Darleena Memperagakan Pakaian Raih Perhatian Ramai. Part Yang Masa Tak Sama Baju Tu Comel Reaksi Mereka. Alahai Kecik-Kecik Dah Cantik !!

Memiliki anak kembar menjadi idaman bagi pasangan yang sudah berkahwin. Adalah beruntung bagi pasangan yang mendapat anak kembar kerana kembar merupakan kelahiran berganda apabila ibu melahirkan dua anak daripada kandungan yang sama.

Begitu juga dengan personaliti media sosial, Diana Nasir yang merupakan kakak kepada pelakon Anzalna Nasir. Diana dan pasangannya Azwan telah dikurniakan anak kembar seiras yang diberi nama Anggun Darlessa dan Anggun Darleena. Selain itu, mereka mempunyai seorang lagi anak yang diberi nama Anggun Darnielle.

Diana mengelarkan anak kembarnya itu sebagai The Angguns. Melalui posting terbaru yang dikongsikan Diana di laman Instagram miliknya, Diana telah memuat naik video aksi Darlessa dan Darleena bertukar kepada pakaian yang sama selepas membuat lompatan.

Melalui kapsyen tulisannya, Diana sering ditanya adakah dia selalu mengenakan pakaian yang sama setiap masa kepada anak kembarnya. Diana menjawab ketika dia mengandung Darlessa dan Darleena, dia berkata kepada suaminya yang dia tidak akan mengenakan pakaian yang sama kerana mereka berdua adalah dua orang yang berbeza. Tapi pada akhirnya, Diana tetap mengenakan pakaian yang sama kepada Darleesa, Darleena dan juga Darnielle.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata peminat memuji kecomelan dan kecantikan Darleena dan Darleesa. Selain itu, ada yang berminat dengan baju kelawar snow white yang dipakai oleh Darleesa dan Darleena. Anzalna, adik Diana turut sama memberi komen. Antara komen-komen peminat :

” I tgk angguns… since dia babyy lagi.. comey2.. nok anok twins jugok.. Hahaahahahhahaha.. Pandai blakon.. Kecik2 da cantik.. Comel jer, time lompat tukar baju.. “

” Omggggg repeated this banyak kali..  My eyes are blessed.. Theyre so cute.. Tgok ni tringin plk twins.. pdhl bru tiga bulan branak.. cpt btol lupa skit berank.. “

” Admire sungguh Aunty tengok the angguns nih..  Comel.. Semoga membesar jadi anak solehah dan membanggakan keluarga, cemerlang dunia akhirat..  Aamiin.. “

” Haha what the gucci is wr0ng with you..  twins always amaze me, miracle sent from Allah, you’re so blessed D.. Hahaaha ulang bnyk kali memang win this vid.. Both so comel.. “

” Saya pun kembar.. Masa kecik2 baju sy n twin mmg sama.. and last bila da sekolah menengah kami decide tak nak sama lg.. “

” Where did u buy that kaftan snow white.. Sho pretty.. I want a snow white baju kelawar.. Awwww sooo cuteee.. Pandai dorang in character.. “

” Pandainyaa twins nii.. hahahah kiut je yg tak jadi sama baju tu.. La comelnya pandai berlakon both of them.. Alolololooooo sweeettttt.. “

” Super cute.. ” – Anzalna Nasir.

Rata-rata pasangan yang mempunyai anak kembar, mereka memang suka mengenakan pakaian yang sama pada anak kembar mereka. Ini bertujuan untuk mengelakkan rasa tidak puas hati dan cemb0ru pada anak kembar ini. Walaupun mengenakan pakaian yang sama, Darleesa dan Darleena tetap nampak comel dan cantik kerana mewarisi kecantikan daripada ibunya, Diana.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Diana Nasir, The Angguns

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..