” Pandai dia buat lawak dengan bubu dia.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Syatilla Melvin, Syeriv Samheizy Membaca Doa Sebelum Tidur Buat Peminat Terhibur. Amboi Syeriv, Gar4ng Sungguh. Part Yang Last Tu Memang Tak Boleh Tahan !!

Anak kepada pelakon Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin, Syeriv Samheizy sudah tidak asing lagi di kalangan peminat. Syeriv yang kini berusia 3 tahun, sering menjadi perhatian ramai dengan kecomelan dan telatahnya yang sentiasa mencuit hati.

Hasil tinjauan di Instagram Syeriv Samheizy, Tilla ada memuat naik satu video bersama anaknya ketika mahu tidur. Syeriv yang berbaju biru gelap dilihat sudah bersedia di atas katil untuk tidur. Sebagai ibu, sudah pastinya Tilla ingin mengajar perkara yang baik untuk anaknya.

Dalam video tersebut, Tilla menyuruh anaknya membaca doa sebelum tidur. Syeriv dilihat lancar membaca doa tersebut tanpa memerlukan banyak bantuan daripada ibunya. Namun, apa yang menarik perhatian ialah diakhir doa tersebut, Syeriv berkali-kali menyebut ‘ i said amen‘ kepada ibunya sambil ketawa.

Gelagat Syeriv sesudah doa dibaca menghiburkan hati. Tilla juga turut tergelak melihat telatah anaknya itu. Mungkin melihat wajah ibunya yang tiada feedback membuatkan Syeriv mengulang perkataan amin banyak kali. Pandai betul Syeriv menceriakan suasana.

Jom ikuti video di bawah :

Gel4k tawa Syeriv membuatkan peminat terhibur. Rata-rata peminat memuji kepandaian Syeriv walaupun baru berusia 3 tahun. Antara komen-komen mereka adalah :

” Pandai diaa buat lawak dengan bubu diaa, betuah nyaa sapa dapat anak macam ni yaa Allah, ALLAH pandai nya dia.. “

” Alooo i said ameenn, haihh lah matyip ni clever boy lah, Hahahahahaahhahaha clever lah syeriv, comeyyyy laa diaaaa.. “

” Nak suh bubu puji la tu… alaa bubu oi.. hat tu pon nak kena habaqqq kaaa… Makin banyak akal si syeriv, Good Night Boyfriend.. “

” Ya Allah aku nak gel4k tak pasal2.. HAHHAHA syerivii ada ada je, I said aminnn haih so cute la mat yip, Ger4mm noi budak nih.. “

” Handsome laaa syeriv. goodnight baby boii, said aminnn… hahaha clever betolll lahh, Handsome boy, Hahahah i said amin amin amin.. “

” Dia ni kalau tak buat aku gel4k tak sahhh, Mat Yip Hensem Boy…. pandai nya, Aawwhhhh matyipppp, sama ketawamu gil4kk.. “

” Kenapalaaaaa cuteee sangat sheriv, makin besar makin hensem Syeriv ni, Pandainya syg bc doa nak tidor, Comel yg dea ckp what tu hahaha.. “

Beruntungnya Sam dan Tilla mempunyai anak yang bijak seperti Syeriv. Sudahlah bijak, handsome pulak tu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Syeriv menjadi anak soleh yang sentiasa membahagiakan kedua ibu bapanya sampai bila-bila. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sheriv Samheizy, Statilla Melvin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..