” Ayra pegang apa tu sayang. Alhamdulillah, congratulations Ummi.. ” – Netizen

Ummi Nazeera Umum Berita Gembira Untuk Semua Peminatnya. Wah Alhamdulillah Rezeki, Tahniah Ummi. Pandai Ummi Simpan Rahsia !! 

Pelakon bertubuh kecil molek, Ummi Nazeera cukup sinonim dengan drama Melayu tempatan. Lakonan dan penghayatannya sangat baik dan sering mendapat pujian penonton. Ummi yang sudahpun bergelar isteri kepada Dr Mohd Izzar Anwari dan mempunyai seorang anak perempuan dinamakan sebagai Ayra Aneesah.

Meninjau entry terbaru di Instagram Ummi, telah dikongsikan sekeping gambar Ummi bersama Dr Izzar dan Ayra. Ummi turut mengumumkan berita gembira tentang kehamilannya yang kedua yang mana kini hampir 4 bulan usia kandungannya itu.

Memohon doa daripada seluruh peminat untuk kandungannya kali ini, Ummi turut menzahirkan rasa kesyukurannya ke hadrat Ilahi atas rezekinya ini. Anak sulung Ummi, Ayra yang dilahirkan pada 22 Ogos 2018 kini sudahpun berusia 2 tahun.

Bagi meraikan berita baik ini juga, Ummi mengumumkan promosi istimewa untuk pelanggan setia produk makanannya iaitu NazeeraFood. Pastinya kehadiran cahayamata kedua ini nanti akan memeriahkan lagi kehidupan Ummi dan Izzar.

Jom baca perkongsian di bawah :

Berita kehamilan Ummi ini mendapat respon dan ucapan tahniah daripada peminat. Wah diam-diam sudah 4 bulan dan antara komen-komen peminat :

” Alhamdulillah congrats sayang.. Love how ayra’s bajus coordinate well with korang.. Congratulations.. “

” Weeeee tahniah Ummi. Alhamdulillah, Auntie doakan semoga segalanya dipermudahkan Allah Taala. Aamin.. “

” Wow congrats Ummi. Alhamdulillah. May Allah ease everything for u. Actually dah agak haritu yg video tiktok dgn Ayra Kak Ummi usap perut hehe.. “

” Alhamdulillah syukur. Tahniah Ummi dan Izzar. Insha Allah semoga kedua-duanya sihat-sihat Aamin.. Ayra muka happy ke tak tu hehehe.. “

” Alhamdullilah, tahniah.. Ayra mo jd kakak sudaa, hihihi.. Semuga Allah mempermudahkan segala urusan. Aamiin.. “

” Ayra pgg apa tu syg.. Alhamdulillah, Congratulations kak ummi.. Semoga semuanya dipermudahkan… Aminnnnn.. “

” Cantiknya kak ummi nazeera anaknya cute sgt, keluarga bahagia. Semoga dipermudahkan semua urusan ummi dan bayi.. “

Alhamdulillah rezeki Ummi dan Izzar untuk menimang cahayamata sekali lagi. Semoga perjalanan mengandung Ummi kali ini dipermudahkan dan berjalan lancar sehingga selamat melahirkan nanti. Jaga diri dan ceria selalu Ummi, tahniah sekali lagi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ummi Nazeera

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..