” Bet1s Fatima lagi besar dari tangan mommy ini.. ” – Netizen

Nur Fazura Kongsi Gambar Terkini Anaknya, Nur Fatima Aisya. Semangatnya Fatima, Manis Jer Muka Bila Senyum Yer. Comel Sangat !!

Menjadi anak kepada artis terkenal pastinya akan turut menerima tempi4s populariti ibu atau ayahnya. Begitu juga, anak pasangan selebriti Fattah Amin dan Nur Fazura, Nur Fatima Aisya sentiasa menjadi perhatian umum setiap kali gambar atau videonya di muat naik di laman Instagram. Fatima yang dilahirkan pada 2 oktober 2020 kini berusia 4 bulan.

Meninjau ke laman Instagram milik Fazura, telah dikongsikan beberapa keping gambar terkini Fatima. Fatima dilihat duduk di pangkuan Fazura bersama dengan anak patung zirafah di sisinya. Fatima yang mengenakan romper berwarna hijau lembut beserta dengan stokin lace berwarna putih memasukkan jarinya ke dalam mulut dan tersenyum manis apabila gambarnya diambil.

Badan Fatima yang temb4m dan semangat serta pehanya yang gebu membuatkan ramai peminatnya berasa ger4m melihatnya. Peminatnya mengatakan Fatima banyak menyerupai wajah Fattah terutama mata Fatima yang sangat sama dengan Fattah. Selain itu, Fatima mempunyai raut wajah yang manis seperti Fazura.

Menerusi kapsyen tulisan Fazura, Fazura mengatakan gambar tersebut diambil secara candid oleh Fattah. Selain itu, dia bergurau supaya diberhentikan masa kerana Fatima membesar dengan begitu cepat sekali. Perkongsian tersebut telah mendapat beratus ribu tanda suka dan ribuan komen daripada peminatnya.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Menjengah ruangan komen, rata-rata peminatnya memuji wajah Fatima yang comel dan manis. Selain itu, peminat turut berasa ger4m melihat badan Fatima yang semangat dan pehanya gebu. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Semangat nya dia. Cute sangat.. Aiyo.. So squishy her cheeks.. I am in love.. Paha dia tu.. Lengan mummy kecik dari peha Fatima dah.. “

” Betis Fatima lagi besar dari tangan mommy niiii haha.. Aww so fast she grows up.. Manis raut muka Baby Fatima missfazura Alhamdulilah.. Healthy and adorable.. “

” Muka daddy.. Manis2 muka mummy.. Why are you so cute Fatima?.. Aunty ger4m tau tgk adorable sgt dia ni.. Peha kepci b4mb4m.. “

” Ya Allah bertapa indah nya wajahmu syg.. Mix fattzura mukanya.. Awww so cute fatima. Looks like she got daddy’s straight hair.. “

” Betul.. Kita akan rindu masa anak2 baby2.. Nanti bila dah semakin besar lagi kita rindu.. Fattah junior.. Smart dan cute sangat.. Kaki tu fatima.. Ger4mnya.. ” 

” Alololo.. Comel 0verl0ad betul awak ni Fatima. Aww.. Bet1s tu.. Nak g0mol je rasanya.. Kopipes ayah dia.. B4mb4mnye seketul cupcake ni.. “

” Gebunya fatima.. Cherish the moment mommy.. Debab cute fatima.. Dh gat4l gusi tu.. Nk tumbuh gigi.. Manis muka nye bila senyum.. “

Pejam celik pejam celik, sudah masuk 4 bulan usia Fatima. Cepatnya Fatima membesar. Rasa macam baru semalam Fazura melahirkan Fatima. Semoga Fatima membesar menjadi anak yang solehah, yang baik dan pintar serta mentaati dan membahagiakan kedua ibu bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Miss Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..