” Lawak jer dengar daddy warn1ng Rizqaa macam tu.. ” – Netizen

Video Anak Rizman Nordin, Rizqaa Dipangku Oleh pelakon Alvin Chong. Namun Ayat Amar4n Daripada Rizman Kepada Anaknya Buat Netizen Terhibur. Pandai Yer Rizqaa, Mentang – Mentang Lah Uncle ‘Ean’ Tu Handsome !!

Sejak dilahirkan, anak kepada pereka fesyen terkemuka tanah air, Rizman Nordin iaitu Rizqaa sering kali menjadi perhatian warga netizen di laman media sosial. Kecomelan si kecil ini sering kali membuatkan sesiapa sahaja melihatnya pasti merasa ger4m.

Terbaru, meninjau di akaun Instagram pemilik nama sallynatun telah berkongsi satu video yang diambil menerusi Instagram story Rizman Nordin merakamkan gelag4t anaknya, Rizqaa sedang didukung oleh pelakon Alvin Chong yang kini sedang popular dengan drama Takdir Yang Tertulis membawakan watak Ean.

Kelihatan Rizqaa begitu selesa berasa di pangkuan Alvin dan sentiasa memandang Alvin seolah-olah seperti terpersona. Video tersebut telah dirakamkan oleh Rizman sendiri dan Rizman turut terhibur melihat anaknya tidak menang1s apabila didukung oleh Alvin.

Sempat Rizman berseloroh dalam video itu dengan berkata, Rizqaa bijak tidak menang1s apabila berada di pangkuan jejaka kacak. Malah Rizman juga menyak4t dengan memberikan am4ran terhadap Rizqaa.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai terhibur apabila menonton perkongisan video itu dan turut memuji bahawa Rizqaa begitu bijak memilih orang yang ingin mendukungnya. Antara komen-komen netizen adalah :

” Lawak jer dengar daddy warn1ng Rizqaa macam tu, hehe tercab4r daddy anak manja dia suka kat laki lain.. “

” Hensem uncle Alvin, memang patut lah Rizqaa terpersona. Hehee comel jer dia tengok uncle Alvin tu.. “

” Amboi Rizqaa boleh tahan yer, kecik-kecik dah suka yang kacak, hehe dah kena w4rning dengan papa tu.. “

” Eh2 dia tak nak dia mummy dia lah, nk lagi dgn Alvin. Bijak-bijak, so comel betul video ni.. “

” Asyik dengan daddy jer, kasi can lah Rizqaa cuci mata, hahahaha. Comel betul anak Rizman ni, ger4m jer tengok.. “

” Hahaha pandai Rizqa. Biasa laa tu budak-budak perempuan kan, memang lagi suka dngan lelaki.. “

” Uncle Ean kot hero idaman malaya buat masa ni. Mesti la Rizqaa tak nak lepas, untung Rizqaa tau.. “

Amboi, pandai Rizqaa dia pun tahu yang menduk0ngnya tu jejaka kacak. Memang kelakar dengar si daddy punya warn1ng tu patut ramai yang terhibur. Apa-apa pun, perkongsian ini sekadar hiburan dan kami dari Berita Kopak berharap pembaca juga turut terhibur dengan video tersebut.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sallynatun, Rizman Nordin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..